VAPORESSO ORCA SOLO

 

b55235422293314aa5906b1baef27117

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlig menig. Varen er levert av Friskedrag.no 

Den er liten, den er søt, den er enkel og den er munn til lunge!

Vaporesso Orca Solo er den perfekte lille damper for nybegynneren som ikke vil ha så mye damp og som liker at den er liten 🙂 Her er det ingen vanskelige innstilliger. Bare fyreknapp. Damperen er en AIO, som betyr all in one. Dvs den ikke har løs tank.

81220_Vaporesso_Vaporesso_Orca_Solo_Startsett_5Påfylling av juice skjer ved å skru av metallet øverst. Pass på å holde damperen rett. Glasset blir sittende igjen som en slags kopp. Glasset sitter i gummipakning. Pass alltid på at glasset sitter som det skal. Jeg opplever noen ganger om jeg fyller den for full, at det blir litt klin på glasset.

Ved skifte av coil/fordamperhode/dings/filter må tanken være tom. Sørg for å skru den godt til, men ikke for hardt. Sitter den for løst blir det lekkasje og sitter den for hardt, klemmes pakninger i stykker og du for da også lekkasjer. 81220_Vaporesso_Vaporesso_Orca_Solo_Startsett_7Jeg har opplevd en gang at coilen fulgte med opp når jeg skulle fylle tanken. Da hadde jeg ikke skrudd den godt nok til ved bytte. Jeg opplever coilen som meget holdbar. Egner seg best til 50/50 VG/PG juice da juicekanalene er relativt små.

Tanken rommer 1.5 ml e-juice og batteriet er på 800 mAh. Lades med medfølgende USB. Hele damperen er bare 120mm lang og 16mm tykk. Du kan ikke bruke andre tanker. Coilen er på 1.3 ohm.

Orca har også batteriindikator på fyreknappen.

Grønt lys: Over 70%

Blått lys: 30-70%

Rødt lys: Under 30%

Så hva syns jeg da……nå som jeg har brukt den i noen mnd…..

 • Jeg liker at den er enkel
 • Jeg liker at den liten
 • Jeg liker at jeg enkelt kan se om jeg må lade
 • Jeg liker at den ikke gir så mye damp
 • Jeg liker at jeg enkelt kan følge med på hvor mye juice som er igjen på tanken
 • Jeg liker at jeg justere luftinntak enkelt bare ved å vri
 • Jeg liker at den lades fort
 • Jeg liker at den er billig

Hva liker jeg ikke…..

 • Jeg liker ikke at tanken og batteriet sitter sammen
 • Jeg liker ikke at coilen kan løsne når jeg åpner for å fylle juice
 • Jeg liker ikke at den surkler litt når den blir stående i noen dager uten bruk, da med litt lite strøm på batteriet

81220_Vaporesso_Vaporesso_Orca_Solo_Startsett_2Alt i alt er det 8 på pluss og 3 på minus. Dog er dette mine meninger 🙂 Jeg vil også anbefale relativ høy nikotinstyrke. Dette fordi den gir såpass lite dampmengde.

Så skulle det friste med en liten Orca Solo, finner du den hos Friskedrag.no for bare kr 249,-

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: