UWELL NUNCHAKU

uten navn

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige mening. Varen er levert av Nettdamp.no.

Nettdamp.no er en ny dampebutikk i Norge. De startet opp nå i 2018 og drives av to hyggelige gutter i 30 årene. De holder til på Hamar. Disse gutta er genuint opptatt av alt som har med damp å gjøre og de har en visjon om å bli ledende innen dette marked både når det kommer til pris og til kundeservice. Vi ønsker dem selvsagt velkommen som butikk og ønsker de lykke til på ferden 😀

authentic-uwell-nunchaku-80w-tc-vw-variable-wattage-mod-silver-stainless-steel-580w-1-x-18650Så har vi Nunchaku da….hva er dette? Er det bare et nytt rør? Et rør med en tank på? Nei det er det ikke 🙂 Her har vi en rør mod med innstillinger og skjerm! Den har temperaturmodus og bypass. Den bruker også 18650 batteri og kan lades med USB. Så her kan vi vel si vi har det beste fra to verdener 🙂 Den er laget av stainless steel og den fargen jeg fikk (lilla) har en merkelig glatt men allikevel ruglette overflate. Røret måler 27.4mm X 94.5mm og veier images3124g. Power range er 5-80 watt og den kan bruke coiler fra 0.1- 3 ohm i wattmodus. 0.1-1 ohm i TC og 0.1-0.5 i bypass. Temperatur range er 100-300°C. Du kan ikke endre på watt i TC. Den er forhåndsinnstilt på 60 watt. Skjermen er plassert nederst og viser watt, batteri, ohm og volt. Skjermen er klar og god. Pluss og minus knapper er plassert rett over skjermen.

Så til litt om bruk av batteriet:

  • images25 kjappe trykk for å slå mod av og på
  • 3 kjappe trykk for å komme inn til meny. Bruk pluss og minus for å komme til ønsket meny. 1 trykk på fyreknapp for å bekrefte ønsket innstilling.
  • 1 trykk på MINUS-knapp og fyreknapp samtidig for å låse mod. Ingen knapper virker og kan heller ikke dampes på.
  • 1 trykk på PLUSS-knapp og fyreknapp samtidig og å sette på tastelås. Du kan ikke endre innstillinger men du kan fremdeles dampe.

 

20180112183346-5a588f0a4e8aeNUNCHAKU TANKEN:

Det første jeg må si om denne, er at den ser ut som et smykke. Estetisk pen å se på 😀 Den er laget av stainless steel, quartzglass og kobber. 25.2mm X 49.6mm, 46.5g og rommer 5 ml. I pakken følger det med 1×0.25 ohm 40-50 watt og images1×0.4 ohm 45-55 watt. Uwell kaller sine coiler for Claptionized A1. Jeg har ikke klart å finne ut om dette er SS coiler eller ikke. Dog virker coilene både på watt, NI og SS. Dette er et helt klart minus syns jeg 😦 Tanken har enkelt «slidein» system for bytte av coil i bunnen. Tanken må være nesten tom ved bytte. Den har tre store luftehull som kan justeres enkelt. Toppfylling og driptippen har 510-kobling. I pakken ligger det også ekstra glass, ekstra pakninger og driptip beskyttelse.

images4Min Konklusjon:

For det første syns jeg den er veldig pen og se på og den ligger godt i hånda. Jeg har ikke opplevd noe lekkasje av noe slag. Ved nidamping opplever jeg at tanken blir litt varm, men jeg har ikke brent noen av coilene. Personlig syns jeg 0.25 coilen gir best smak, da på 48,5 watt. Dette images5er selvsagt smak og behag 🙂 Jeg opplever at smaken på 0.4 coilen er skarpere. Jeg liker at jeg enkelt kan låse både mod og tastelås med enkle trykk. Minus på at jeg ikke kan stille watt i TC.

Pass også på å alltid ha med ekstra batteri om du skal ut på tur. Det sier seg selv at ved bruk opp mot 60 watt, holder ikke et 18650 hele dagen 🙂

images1Alt i alt er dette helt klart et kit jeg vil anbefale og gå god for. Passer kun til de som bruker DL (direkte lungetrekk)

Har du også lyst på en Uwell Nunchaku, finner du den hos Nettdamp.no til kun kr 989,- 😀

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: