MOJITO

mojito_banner-600x234

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige mening. Varen er levert av Nosmoke.no. Den finnes også hos Nosmoke Oslo.

Den siste tiden har e-juicer med en kjølende effekt vært det store fra produsenter i Malaysia. Jeg vil nok si at det er svært lite av det i denne serien!

imagesOGFLW4SJMOJITO LEMODA – Super refreshing with it’s zesty fizziness, lemon and soda is another popular e-juice during summer months and for tropical weather vaping.

Denne syns jeg minner om passe kald sitronbrun. Passe søt. Helt klart en av mine favoritter.

 

02-melon-juice-smallMOJITO O2MELON – We tried a long and hard to come up with a name for the sweet , refreshing taste of watermelon on a summer afternoon . Finally , after month of hitting our heads against the wall, we came up with 02 Melon.

Produsenten mener her at dette skal smake melon….jeg er ikke så sikker på at jeg er enig i det 😦 Ja jo, om du tenker på sånn det smaker nesten inne ved det hvite, ja da er jeg enig. For meg minner ikke dette om vannmelon i det hele tatt.

imagesE721UCRMMOJITO OREDA – Quench your thirst with Oreda e–juice, a fizzy orange citrus soda concoction ! It’s a sun kissed orange dream come true.

Husker du PEZ godteri som du spiste som barn? Disse med morsomme hoder som du vippet bakover så kom det ut et sukkertøy? Ja sånn smaker dette 🙂 De som lå i oransje pakke. Deilig appelsinpez. Også en favoritt her hos meg!

e-liquide-peaches-juice-50ml-par-mojito-juice-smallMOJITO PEACHES – There is nothing like sinking your teeth into a juicy, fragrant, sun-ripened peach. This is a delightful peach flavour, sweet and tangy without being overly fragrant. You’re going to love it.

Her er vi også i godisverden. Jeg syns dette smaker fersken godis, du vet de store som er formet som en fersken, fra Harribo. Jeg kommer rett i smågodt hylla når jeg damper på denne. En favoritt!

imagesYJQT9I45MOJITO PECURRANT – This juice is as about as sweet it gets. The peach flavoring blends perfectly with the clear notes of blackcurrant to create a strong flavor combination that will satisfy everyone.

Dette er en blanding av fersken og solbær. For meg ble dette bare feil. Det smaker verken eller og jeg klarer ikke helt sette fingeren på hva det egentlig smaker. Ble litt kvalmende egentlig.

Hele serien kommer i 50 ml flasker med 70/30 pgvg og koster kr 179,-

Er dette noe som frister deg, kan de kjøpes og sendes i posten fra Nosmoke.no eller i fysisk butikk hos Nosmoke Oslo.

 

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: