ARA MAX POWER

maxresdefault

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige mening. Varen er levert av Ritchy Group Limited.

Dette merket var ikke noe jeg hadde hørt om tidligere og jeg var derfor spent da jeg fikk det. Dette produktet er ikke til salgs i Norge, men det kan jo hende det kommer. Jeg har også fått en ekstra og den vil jeg lage en giweaway på 😀

ARA MAX POWER har både positive og negative ting ved seg. Jeg velger her å dele inn og forklare i stikkordsform.

POSITIVE SIDER:

 • Meget godt forklart bruksanvisning med bilder både på eske og på coilpakker.
 • Du kan velge om du vil ha 2ml eller 5ml tank bare ved å ta ut innmaten av tanken.
 • Barnesikring for påfylling av juice.
 • 5000 mAh batterikapasitet.
 • Max output 55 watt.
 • Enkel toppfylling.
 • God justering av luft.
 • Topplufting som minsker lekkasjeproblemer.
 • Enkelt coilbytte i bunnen. Bare trykk ut og skyv inn.
 • God holdbarhet på coil.
 • Takler max VG.
 • Gir god smak og mye damp.
 • Følger med 510 adapter for andre tanker.
 • Ingen vanskelige innstillinger. Trykk og damp.

NEGATIVE SIDER:

 • Den er 28mm tykk som gjør det vanskelig å finne andre tanker som passer.
 • Tanken må tømmes ved coilskifte.
 • Kan ikke bruke andre driptipper/ munnstykker.

 

power-hero-device_05Så hva mener jeg da….? Er dette noe jeg vil anbefale….? Ja det er det helt klart! Jeg likte den faktisk veldig godt 🙂 Jeg hadde den første coilen i over 14 dager med hardt bruk. Produsent sier batteriet holder til 25 ml væske, noe jeg er helt enig i. Jeg liker at den er såpass stor selv om det vil være vanskelig å bruke andre tanker på den. Jeg syns jeg får god smak og godt med damp. Egner seg dog kun til de som bruker DL (direkte lunge).

Vi får håpe denne blir å finne i norske butikker også etter hvert 🙂

Litt info fra produsent finner du her.

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: