VANDY VAPE BERSERKER MTL RTA

forside

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige mening. Varen er levert av Esiggs.se.

De aller fleste RTA’r som har kommet de siste året, har vært ment for DL (direkte lungetrekk) men nå har jaggu Vandy Vape kommet med en som kun er til MTL (munn til lunge)

Dette er altså en selvbyggertank og egner seg best for de som har dampet en stund og som har kunnskap om bygging og Ohm’s lov.

1Berserker kommer med 2 stk glass og 2 stk piper. Det ene gjør at tanker rommer 2 ml og den andre rommer 4.5 ml. Det følger med ekstra pakninger, skruer, coiler og driptip. Et enkelt dekke å bygge på med toppskruer for feste av coil og luftinntak i midten under. Slisser med lommer på siden til bomullen. 5Viktig at det ikke blir for mye men nok til at bomullen treffer i bunnen. Mange valg for luftmotstand, fra 0.8mm til 1.6mm. Tanken har toppfylling. For bytte av glass og pipe, må det medfølgende verktøyet brukes. Tanken skrus fra hverandre i toppen av pipe der juicepåfyllingen skjer.

 

3Min Konklusjon:

Jeg syns helt klart dette er en enkel tank å bygge på og den er enkel i bruk. Med riktig veking har jeg ikke noe problemer med lekkasjer og jeg syns den gir god smak. Den medfølgende coilen er på 0.75 ohm. Litt knot å bytte glass og pipe, men ikke noe større problem. Og dette er jo ikke noe en gjør i tide og utide. Jeg syns helt klart at 2ml glasset gir best smak. Dette har jo noe med veien dampen må transporteres opp gjennom pipa. Kortere vei….bedre smak 🙂 Jeg har brukt tanken på ca 23 watt med begge glassa.

2Jeg har testet noen MTL RTA’r i det siste og denne kommer på delt 1. plass med Digiflavor Siren 😀 Kan helt klart anbefales for de som liker å bygge selv men fremdeles vil ha MTL og god smak fremfor store skyer! Pris på tanken er kr 389,-

 

 

4

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: