EMPIRE BREW

FB_IMG_1515593071033

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige mening. Varen er levert av Nosmoke.

Empire Brew blir produsert i Malaysia og blir distribuert av Vape Empire. Firmaet ble grunnlagt i 2013 og har nå 40 utsalgsteder i Malaysia og 8 ellers i verden. De ekspanderer hele tiden.

Denne serien er laget med kjølige leskedrikker i tankene og det er ingen tvil om at de har fått til nettopp det 😀 Flaskene er 60 ml og inneholder 70% VG og 30% PG. Rist alltid flasken før bruk!

empire-brew-mango-apricotMango Apricot – Ripe sweet mangoes perfectly blended with crispy sweet apricot giving you utter bliss with each puff.

Smaker en søt, kjølig, deilig blanding av dem begge. Jeg har alltid vært litt skeptisk til mangosmaker, men dette smaker bare nydelig! Aprikosen kommer på utpust.

empire-brew-mango-blackcurrantMango Blackcurrant – Empire Brew Mango Blackcurrant combines a sweet and smooth, very rich mango flavour with a lighter blackcurrant to make a very pleasing fruit mixture that is perfect for all day vaping.

En god blanding av mango og solbær. Ingen av smakene dreper hverandre. De er godt balansert. Søt og kjølende. Kan nok fort bli litt overveldende. Det holder med noen trekk nå og da.

empire-brew-blackcurrant-iceBlackcurrant Ice – Imagine freshly picked blackcurrants served on a cold platter, that’s what BCI is all about.

Smaker i utgangspunktet ikke mye på inn pust. Da er den bare kjølende. Smaken kommer for fullt på ut pust. Ingen overveldende smak på denne, bare behagelig kald og søt solbær.

empire-brew-apple-cucumberApple Cucumber – You will love this mix of cucumber and apple. Unique flavour!

Kan ikke si jeg klarer å finne noe smak av eple her, men agurk smaker det helt klart! Ser for meg en mugge med iskaldt vann med agurk i når jeg damper denne. Veldig mild.

empire-brew-lemonade-iceIce Lemonade – Pro Lemon, lime are blended with soda for that soothing, refreshing and cooling vape.

Inni mitt hode ( der er det ikke mye 😛 ) smaker Lemonade litt surere…. Allikevel er denne veldig frisk og god. Det er nok sodasmaken som gjøre denne så søt. Ice Lemonade er en god blanding av søtt, surt og bittert med en kjølig undertone.

empire-brew-mango-lycheeMango Lychee – One bold combo of mango and lychee with a smooth cool finish.

Denne ligner på mange måter på Mango Apricot men den er litt surere på siden av tungen. Fremdeles søt og fruktig og ingen tvil om at det er mango med her. Det syrlige er nok den tropiske smaken av Lychee.

Min konklusjon

Denne serien er jevnt over god. Mine favoritter er helt klart Mango Apricot og Mango Lychee ❤ Empire Brew passer til de som liker den kjølende effekten….altså den passer ikke til Inge 😛 Bør brukes på tanker med coiler som har store juicekanaler eller selvbygger.

Hele denne serien kan kjøpes hos Nosmoke.no  eller hos Nosmoke Oslo til kr 179,- for 60ml.

images2CTXGJ4I

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: