UWELL VALYRIAN

Uwell-Valyrian-Tank-All-Colors-500x500_grande

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige mening. Varen er levert av Nosmoke.

Uwell har laget en rekke bra tanker. Jeg var derfor spent da jeg skulle ta i bruk Valyrian. Ville den måle seg med f.eks Crown III? Og hva er det med disse pluggene…?

authentic-uwell-valyrian-sub-ohm-tank-atomizer-black-stainless-steel-5ml-25mm-diameterDette er en soleklar sub-ohm tank. Altså den passer kun for de som bruker DL, direkte lungetrekk. Du trenger også en mod som går godt over 100 watt da coilene som følger med kan brukes opp til 120 watt. Tanken rommer 5ml og er 25mm bred. Meget praktisk flippopp toppfylling. Det følger med en ekstra driptip med matchene gummipakninger. Du kan bruke a898286e1325fae7ae5b65335bfc729e-imagealle tipper med 510-kobling. Det følger også med to typer plugger til å sette inni coilen som i følge produsent skal endre smak og luftmotstand. Tanken har luftjustering i bunnen. I pakken ligger en ekstra coil på 0.15 ohm. Begge coilene er laget av SS316L og kan brukes både på watt og temperaturkontroll for SS. Colien har også et merke som viser når du bør fylle på med juice. Er du av den klumsete typen, fortvil ikke 😛 Det følger også med et ekstra glass 😀

Sånn…..da var vi ferdig med alt det tekniske ang tanken. Vi hopper nå grasiøst over til hva jeg syns og tenker 😀

Uten navn-1 Som en alltid bør, skyllet jeg tanken før bruk. Dette for å få bort eventuelle rester av maskin olje og skit fra den ble laget på fabrikk. Så primet jeg coilen, altså dryppet juice rett på bomullen for å fukte den. Dette gjør at jeg kjappere kan ta tanken i bruk ved ny coil. Gjengene føles gode og alle deler er enkle å skru sammen. Jeg tester tanken først med den senterpinnen som sitter i. For å åpne til imagespåfylling, er det en liten knapp øverst på toppen av tanken. Trykk på denne og lokket vipper opp. Genialt! Store gode hull for påfylling. Jeg venter for sikkerhetsskyld i 10 min før jeg starter å bruke tanken. Starter forsiktig på 70 watt. Det står at coilene liker seg best mellom 95-120 watt. Jeg ender opp på 100 watt og halvveis lukket luft. Det første coilen holder i ca 14 dager hvor jeg damper ca 2 tanker om dagen med 70/30 vg/pg. Coil nr 2 velger jeg å bruke i temperaturmodus. Etter mye trykking frem og tilbake, landet jeg her på 95 watt og 280ºC. uwell-val-subtnk-4-500x5001Jeg har nå brukt denne coilen i snart 14 dager og den er enda ikke ødelagt og jeg liker smaken bedre i temp modus. Jeg har også byttet ut med disse rare pluggene som følger med. Helt ærlig kjenner jeg ingen forskjell overhode verken med smak eller luftmotstand, men de er kule å se på da 😛

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med denne tanken. Valyrian er stor, den har enkel påfylling, den er luftig og coilene gir god smak fra første trekk. Jeg har ikke opplevd noe form for lekkasje. Eneste minus jeg finner, er at den bråker en del. Den anbefales!

Så har du lyst på den nyeste tanken til Uwell, finner du den hos Nosmoke til bare kr 349,-

Pakken inneholder:
  • 1 x Uwell Valyrian Sub-Ohm Tank
  • 2 x SUS316L Quad coil 0.15 ohm (95-120watt)
  • 3 x Inner coil pins
  • 2 x Drip-tips
  • 1 x Pakke med ekstra o-ringer
  • 1 x Ekstra glasstank
  • 1 x Brukermanual på engelsk

uwell-val-subtnk-4-500x5001

uwell-valyrian-atomizer-1

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: