NITRO’S COLD BREW COFFEE

Nitros-Cold-Brew-ELiquid-Line-Up

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige meninger. Varer er levert av Pgvg.

Dette er en serie på tre smaker. De er utviklet for oss som elsker kaffe 🙂 Som navnet sier, skal dette smake kald presset kaffe, eller iskaffe som vi også kaller det. Nitro har fått smakene sine godkjent av baristas.

Det som er viktig å legge merke til her, er at den kommer i 120 ml flaske men det er bare 100 ml i flaska. Dette er fordi du selv skal tilsette såkalt «nikshot» for å få ønsket styrke (nikotin) på juicen din. Har du ikke dette hjemme, kan du kjøpe pg/vg base her også. Nikotin selges ikke Norge, men kan kjøpes her. Max 100mg/100ml pr forsending grunnet tollregler.   NB! Må behandles med forsiktighet! Bruk verneutstyr som hansker og briller. Skyll godt og kontakt lege om du får dette i øynene! Bruk mixekalkulator for utregning. Syns du dette er vanskelig, spør noen erfarne om hjelp 🙂 Juicen er 70/30 vg/pg og egner seg for coiler med store hull til bomullen.

a5f7fe80c3c89ff7767365535c64fcef-imageMACCHIATO – Ja det er ikke så mye å si om dette….. Dette er den ene i serien jeg har fått tilsendt og ut i fra dette, skulle jeg ønske jeg hadde fått testet de to siste også. De sier den skal smake iskald karamell kaffe med et hint av expresso….og ja det gjør den! Dette smaker en god balansert blanding av nettopp det 🙂 Jeg har ofte byttet ut kaffen med denne smaken i stedet. Kan helt klart anbefales for de som liker kaffe 😀

 

Siden jeg ikke selv har testet denne, limer jeg bare inn hva de selv sier om de to siste 🙂

 

add25d18d099aba9a7334742bedfcd97-imageVANILLA BEAN – Se opp for denne meget velkjente smaken av iskald karamell og vanilla bean med kaffesmak.

 

 

 

 

b0b302388c23f1b984a59e569a6411df-imageWHITE CHOCOLATE MOCHA – Iskald hvit sjokolade mocha kombinert med en kaldt brygget kaffe. Denne kommer til å vekke smaks sansene dine til liv. 

 

 

 

 

Så er du kaffeelsker som meg, tror jeg helt klart du vil like disse og de er bare et par tastetrykk unna hos Pgvg til kr 299,- for hele 100ml. (husk å tilsette 20ml shot selv)

20171114_142715

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: