ASPIRE BREEZE

Denne omtalen er skrevet på bakgrunn av Dampesnappens personlige mening. Varen er levert av Pgvg.

Nå er det snart høysesong for julebord og hva er vel mer praktisk enn en pitte liten damper? Aspire Breeze er hva du leter etter 🙂

Dette er en all-in-one greie. Tanken er innebygd, den rommer 2 ml og har godt synlig glass for å holde øye med mengden juice som er igjen. Pass på at du ikke fyller over max streken. Den har også et praktisk lokk som benytter munnstykket for bøss.

Batteriet er på 650 mAh og du får i tillegg kjøpt en ladestasjon på hele 2000 mAh. Dette gjør at du må fylle tanken oftere enn du må lade 😄Du kan velge om du vil trykke på fyreknappen eller ikke. Velger du og ikke trykke, gir den litt mindre.

Den kan brukes både som MTL (munn til lunge/røyketrekk) og små DL (direkte lunge) trekk. Ved DL bør knappen trykkes på. I pakken følger det med 2 stk 0.6 ohm coiler. De har passe stor juicekanaler, så her kan du trygt bruke litt tykkere e-juice 🙂 Jeg har testet med både 50/50 vg/pg og 70/30 vg/pg.  Begge deler fungerer like bra. Dog merket jeg at jeg måtte litt opp i nikotin styrke. Jeg bruker vanligvis 3 mg på MTL og 1 mg på DL, men her har jeg også klart 3 mg på DL. Lades med medfølgende USB kabel.

Hvordan fylle på e-juice og sette i coil/fordamperhode/dings?

Driptippen/tuten/den du suger på er ikke utskiftbar. Du må løfte av hele for å komme til der du fyller og skifter coil. Under på driptippen/tuten/den du suger på (Ja jeg vet jeg sier det hele tiden 🤣) er et slags skruverktøy. Dette bruker du for å skru løs så du kommer til tanken og der du setter på coil/fordamperhode/dings. Skru coil/fordamperhode/dings på nederst på den du løfter ut (coil/fordamperhode/dings ligger i esken). Fukt den med e-juice. Fyll e-juice ned i samme hull. Bare opp til streken på glasset. Sett det lange røret på plass igjen (husk å sette på coil/fordamperhode/dings). Vent minimum 10 minutter før bruk. Damp i vei ☺

Så hva mener jeg?

Den virket bedre enn jeg trodde ☺ Dette er helt klart den lille dampere du kan putte i den *lille sorte* eller på innerlomma i dressen. Denne kan du bruke der det ikke passer seg med store skyer. Jeg liker at du enkelt kan velge styrke ut i fra om du trykker på fyreknappen eller ikke. Den passer supert til nybegynnere men også til de som har dampet en stund. Jeg liker at den takler det meste av e-juice. Lite minus at jeg måtte litt opp i styrke.

Så trenger du ☆En liten en☆ til julebordet eller du er nybegynner og ikke vil ha noe som er så stort…..Ja da finner du Aspire Breeze hos Pgvg til kr 289,-

Detaljer:

1stk – Aspire Breeze
1stk – USB Kabel
1stk – Brukermanual
2stk – 0.6ohm coil


Parametre:
• Størrelse(mm): H-93 x W-33 x T-18
• Tank: 2ml
• Batteri: 650mAH
• Materiale: Aluminum alloy

Egenskaper:
1. Automatisk av og på
2. Topp fylling
3. Kompakt og ergonomisk design
4. 2ml tank og 650mAh batteri
5. Nyutviklet U-tech coil for god smak på dampen

NB ikke blås direkte inn i munnstykket på enheten grunnet automatisk fyring.

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: