ELEAF ISTICK TRIM

b61e2358351

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige mening. Varen er levert av Friskedrag.

For oss som har dampet i noen år, er Istick en god gammel kjenning. Vi startet med en Istick 20, noen hadde også Istick 30 og mange kjenner godt til Istick 40. De to siste selges det fremdeles mange av til nybegynnere, og det med god grunn. De er enkle i bruk og de virker og virker og virker 🙂

Nå har det kommet en ny enkel variant til nybegynnerene, en Istick Trim! Den ser ut som en tynn versjon av sine forgjengere, men den har fått en ny tank, nemlig GS Turbo.

uten navn1La oss ta tanken først 🙂

GS Turbo….den ligner på sin forgjenger men har fått sorte pakninger og en gummiring for å justere luftinntak. Den bruker de samme coilene/fordamperhodene/dingsene som GS Air. Noe jeg syns er veldig praktisk. I pakken følger det med en coil på 0.75 Ω for de som vil ha litt mer futt og coil på 1.5 Ω for de som vil ha litt mindre. Utskiftbar driptip/ munnstykke (den du suger på) og enkel påfylling fra bunnen. Pass på å ikke fylle i hullet i midten 😛 72481_Eleaf_Eleaf_Istick_Trim_Startsett_8Tanken rommer 1.8 ml e-juice. Pass på at e-juicen du bruker ikke har høyere blanding enn 60/40 VG/PG. Dette fordi juicekanalene på coilen er små og tykkere væske vil kunne ha problemer med å trekke seg inn. Ved førstegangsbruk av coilen, må den hvile i 10 min etter at juice er fylt på. Dette for å sikre at bomullen inni er blitt helt vått av e-juice før bruk.

uten navnIstick Trim mod 🙂

Den er liten, den er tynn, den har ikke mange forvirrende knapper og den kommer i mange flotte farger! Selve modden er 35mm*15mm*73mm. Den blir nesten borte i hånda 🙂 Batteriet er på 1800 mAh og lades med medfølgende USB kabel. Ladeporten sitter øverst på siden. Istick Trim har en liten skjerm på toppen som viser gjenværende batteri og om du damper på Lav, Middels eller Høy styrke. (Se bilde nederst for watt på de forskjellige) For å endre mellom disse innstillingene, trykker du 3 kjappe trykk på fyreknappen. For å slå Trim av og på, 5 trykk på fyreknappen. Husk og alltid slå av før du legger damputstyr i jakker og vesker. Dette for å slippe autofyring.

istick-trim_05Så hva syns jeg om denne?

Jeg likte istick Trim med GS Turbo tank veldig godt! Jeg mener denne egner seg veldig bra for nybegynnere men også for de som ønsker et lite MTL (munn til lunge/røyketrekk) kit. Den gir god smak og passe mengde med damp og batteriet holder for meg, ca 1 dag. Jeg liker at den har 2A max ladning som gjør at den lades opp fort. Eneste minus jeg klarer å finne på denne er at tanken fylles fra bunn, noe som egentlig ikke har noe å si 🙂

Så kjenner du noen som trenger Trim….eeeehh…jeg mener….et bra startsett eller kanskje du har lyst på en selv, finner du den hos Friskedrag for kr 369,- komplett kit 😀

Teknisk info:

Komplett sett og klart til bruk? Ja, men dampvæske medfølger ikke
Motstand 0.75 og 1.5 ohm
Batteri Internt 1800 mAh
Lading Medfølgende micro-usb
Tank Eleaf GSTurbo 1.8 ml
Gjenger 510
Størrelse med tank 126 mm / 35 mm / 15 mm
Komplett vekt 96 gr
Innhold i pakken 1x Eleaf Istick Trim E-sigarett Enhet

1x Eleaf GSTurbo Tank

1x Fordamperhode 0.75 ohm

1x Fordamperhode 1.5 ohm

1x Reservedeler

1x Micro-usb ledning

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: