SMOK TFV8 X-BABY BEAST

53785_Smoktech_Smok_TFV8_X-Baby_Beast_4_ml_Tank_1

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige mening. Varen er levert av Friskedrag.

Smoktech er vel en av de selskapene som spyr ut mest utstyr på kortest mulig tid. De kommer i alle mulige farger, størrelser og kombinasjoner. Denne gangen føler jeg de har gjort noe lurt!

53786_Smoktech_Smok_TFV8_X-Baby_Beast_4_ml_Tank_2Så hva er det nye de har gjort denne gangen? Jo…de har laget tanken Baby Beast, som vi kjenner godt fra før, om til en tank med topplufting 😀 Dvs den ikke kan lekke ut i bunnen. Dette er det mange som har hatt problemer med på den originale Baby Beast tanken. De har også endret på mengden luft du får. X-Baby er litt trangere i trekket. Den er fremdeles en DL (direkte lungetrekk) tank men denne er en grei overgang for de som ønsker å ta steget opp fra MTL (munn til lunge).

53786_Smoktech_Smok_TFV8_X-Baby_Beast_4_ml_Tank_4Bortsett fra topplufting, er X-Baby og Baby Beast like i utseende. De har også endret på coilene….til bedre syns jeg 🙂 Jeg har selvsagt testet begge som følger med i pakka. V8 X-Baby Q2 0.4 Ω og V8 X-Baby M2 0.25Ω  Begge coilene gir god smak og godt med damp. Q2 brukte jeg på ca 60 watt og M2 likte jeg best på ca 45 watt. Bruker du M2 coilen kan du også bruke tanken på din Stick V8. Jeg har også V8 X-baby T6 0.2 Ω, men siden coilen jeg har i nå ikke er ødelagt enda, har jeg ikke testet den. Oppdatering på det kommer. Dette er coilen for svære skyer 😛

X-Baby har enkel slideover toppfylling, rommer 4 ml e-juice og er 24,5mm bred. Den kommer med Delrin wideboard drip tip. Du får også et ekstra glass.

NB! Coilene til TFV8 Baby Beast og TFV8 X-Baby Beast går ikke om hverandre.

53786_Smoktech_Smok_TFV8_X-Baby_Beast_4_ml_Tank_3

Min konklusjon:

Personlig liker jeg denne varianten av Baby Beast bedre da den er trangere i trekket og coilen virker å være i bedre kvalitet. Lekkasjer ikke et problem da den har topp lufting. Og legger vi til prisen på bare kr 289,- også får du mye tank for pengene 🙂 X-baby passer for de som allerede bruker DL men også for de som ønsker å prøve seg frem og ta steget fra MTL. Dette fordi den er såpass trang i trekket. Jeg kan helt klart anbefale denne tanken til alle.

Så har du lyst på en blå, grønn, gull, lilla, regnbue, rød, sort eller stål….finner du den hos Friskedrag for bare kr 289,- Husk coiler 😀

53786_Smoktech_Smok_TFV8_X-Baby_Beast_4_ml_Tank_1

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: