VANDY VAPE PULSE 22 BF RDA

98383_PULSE_22_BF_RDA_1.jpeg

Den omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Dampmannen.

Jeg hadde sett en del omtaler av denne da jeg fikk den. Alle skrøt av smaken og samtlige nevnte at coilplassering var vesentlig.

Dette er en RDA, altså en dripper. Dette er ingen ting for en nybegynner. Her må alt bygges selv og en må ha forståelse for OHM’s LOV.

98383_PULSE_22_BF_RDA_5.jpegPulse 22 er 22mm bred og juicebrønnen rommer 1 ml. Den kommer med squonkerpin. Jeg har dog ikke testet med det, da jeg ikke har mod som støtter dette. Den har 510 driptipovergang.

Byggemessig syns jeg ikke denne var så vanskelig. Men så hadde jeg 43f3d6bb4f1cf891166193d3919b9ff7også studert den masse før jeg fikk den. Plasseringen av coiler var selvsagt viktig. Det følger med et praktisk verktøy for å holde coilen på plass. Ja dette er en singelcoil RDA. Det er også to spor i bunndelen der coilpinnen skal ligge. Da er coilen rett i forhold til 98383_PULSE_22_BF_RDA_4.jpegluftehullene. Den har postless dekke. Pass på høyden! Du skal se ca midten på coilen gjennom de skråstilte luftekanlene. Dette gjør at du får optimal luftkjøling på coilen. Pulse 22 krever litt kraftige stor coil. Jeg ble mest fornøyd med Twisted Flat Tiger 0.4 ohm. Du må bruke godt med bomul til veking og legge det godt ned i juicekanalen.

Så hva syns jeg da? Jeg ble veldig overrasket over hvor utrolig god smak det var på denne! Noe av det bedre jeg har smakt 😀 Jeg har ikke hatt noe problem med at den lekker. Det er 98383_PULSE_22_BF_RDA_3.jpeg viktig og ikke overfylle. Skulle selvsagt ønske jeg kunne testet den med squonker, men det får bli en annen gang 🙂 Pulse 22 er laget av gode materialer og har gode pakninger. For min del passet åpningen på lufta helt perfekt. Dette er en dripper jeg helt klart kan anbefale både når det kommer til bygging og smak ❤

Du finner den hos Dampmannen til bare 379,-

En liten edit til denne 😀 Jeg har nå i ettertid fått testet Pulse på en Squonker jeg fikk av selveste Mr.Malmedal. Om mulig, ble jeg enda mer fornøyd! Pulse fungerer supert både som vanlig dripper og på Squonker 🙂

Teknisk informasjon:

 • A Tony B.’s Project
 • 22mm Diameter
 • Dyp juice brønn
 • Rustfritt stål konstruksjon
 • Postless byggedekk
 • Kennedy-Style Airflow
 • Quadruppel airflow i kammer.
 • 14mm Wide Delrin Widebore Drip Tip
 • 510 Drip Tip Adapter
 • Innovativt squonk pin oppsett
 • Gullbelagt 510 pin.
 • PEEK-Isolerte Positive Terminal Poster
 • Negativ Terminal Post
 • Single Coil konfigurasjon

2c17a6fbe5d70dd7fad9cb62a919df40

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: