GEEKVAPE AEGIS 100W

Geekvape-Aegis-mod

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige mening. Varen er levert av Dragedamp.

Som noen av dere sikkert har fått med dere, holder jeg på med hest. Dvs jeg er ute i all slags vær hele året rundt. Derfor måtte jo denne moden passe supert til meg. Egentlig er det et under at jeg ikke enda har ødelagt noe utstyr i stallen 😉 Jeg er ikke akkurat forsiktig med det….

Aegis-mod-waterproofAegis er moden som skal tåle alt! Den er vanntett, støvsikker og støtsikker. Den går til 100 watt, har temperaturkontroll og alle andre vanlige innstillinger du måtte trenge. Personlig liker jeg curvemodus best, eller VPC som det heter på Aegis. VPC gjør at du velger 5 innstillinger på watt du vil at moden skal fyre. Jeg liker at den fyrer høyt første sekund for å varme opp coilen fort, for så å gå ned på watt etterpå for og få kjølig damp.

Aegis-mod-shockproofJeg syns også dette hindrer at coilen blir fort brent. Menyen er enkel å manøvrere seg gjennom. 3 trykk på fyreknappen, og så bruke + og – til ønsket meny. Et kjapp trykk på fyreknappen lar deg endre innstillinger på de forskjellige modusene. Hold fyreknappen inne for å lagre innstillingene dine. Aegis kan oppgraderes. (les bruksanvisning på hvordan)

 

Den Aegis-mod-dustproofvarianten jeg fikk kom med 26650 batteri i, men ikke alle gjør dette. Du kan ikke lade med USB. Ekstern batterilader er nødvendig. Jeg anbefaler også å ha to batterier. Da har du alltid et med strøm. I pakken ligger det også et adapter som gjøre at du ved en krise kan bruke 18650 batteri. Du kan bruke alle typer batteri i Aegis.

Så til det store spørsmålet…..Holder den hva den lover? Er den vanntett? Tåler den en trøkk?

Aegis-Kit-is-compatible-with-all-batteries1Svaret er ganske enkelt! JA det gjør den 😀 Jeg har kastet den i bakken og vasket den i oppvaskkummen. Hesten har vippet den ned fra gjerdet, den har liggi i søla i stallen. Den har fått noen riper, men det er alt. Aegis virker like bra enda ❤ Det eneste jeg ikke har prøvd er å kjøre over den med bilen, og det er kun fordi jeg ikke fikk lov av samboeren…..Han var redd jeg ødela dekket på bilen 😛

Aegis-Kit-is-compatible-with-all-batteries2Så hva er denne laget av siden den tåler så mye juling? For det første er det pakninger rundt batterilokket og under lokket til USB-porten (kun til oppdatering) Pynteringen er laget av aluminium. Resten er laget av Zinc alloy og silicone. Dette er samme materialet som brukes i militære for ting som skal tåle mye.

GeekVapeAegisMODAegis kommer med en meget avansert chip som fyrer på 0.015 sekunder. Her snakker vi med en gang! Den tåler også temperaturer fra -40C til +80C. Fasongen på moden gjør at den ligger godt i hånda og jeg liker at den er litt tung.

Dette er en mod jeg helt klart kan anbefale for den litt klumsete, for de som jobber ute og for de som ferdes mye i skog og mark 🙂 Bare husk at tanken ikke tåler like mye bank som Aegis… 😛

Send en pm til Dragedamp om du også trenger en damper som tåler alt 🙂

 Pris med rabatt kode Dampesnappen kr 999,- inkl batteri 😊

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: