IJOY EXO RTA

201612231545565849

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Dragedamp.

I en av mine hyggelige telefonsamtaler med Jonathan på Dragedamp, fant vi ut at jeg aldri har testet noe fra Ijoy. Derfor sendte han meg denne tanken. En selvbyggertank eller RTA som det så fint heter 😛

Før jeg går inn på tanken, la meg fortelle litt om Dragedamp. Dette er en liten butikk som ligger på Hamar. Dette er dampebutikken med det rare i. Han har det meste og i hvert fall ting du ikke finner så mange andre steder. Han har ikke nettbutikk, men lar seg kontakte på pm til butikken via facebook.

201612231545578125

1484797384_09d30aDette er jo da en RTA. Dvs du må selv lage coiler. Fordelen er at du da får det helt etter din egen smak.

Viktig å vite at dette ikke er en tank for nybegynnere.

Tanken kommer med 2 stk dekker, en for singel coil og en for dualcoil. Den kommer også med 3 stk glass. To stykker på 2 ml og en på 6 ml. Tanker er 26 mm bred.

authentic-ijoy-exo-rta-rebuildable-tank-atomizer-black-stainless-steel-glass-20ml-26mm-diameterJeg har satt den opp med alle muligheter med singel og dual, stort og lite glass og jeg brukte coilene som fulgte med. Det følger med 3 stk Alien coiler. Jeg brukte ikke bomullen, da jeg er litt sær på det 😛 Jeg foretrekker Nativ Wicks Platimum 🙂 Jeg syns EXO er enkel å bygge på. Viktig at ulla har rett lengde. Den skal akkurat treffe bunnen i brønnhullet. Veker du rett får du verken dryhits eller lekkasjer. Jeg har ikke opplevd noen av delene. Attyen er brukt både på regulerte mod og på mechmod. Den har vært med tur, liggi slengt i veska og vært med i stallen. Jeg er dog flink og lukker juicekontrollen før påfylling og når den ligger i vesker eller lommer. Tanken har toppfylling og 510 driptip.

ijoy-exo-s-sub-ohm-tank-xs-c1-xs-c4-and-optionalSå hva syns jeg da…..

Vel, jeg likte den så godt at jeg har brukt den hver dag i 3 uker 🙂 Av oppsettet jeg fortrekker, må det bli singelcoil og 2 ml glasset. Dette fordi dette gir best smak.

Jeg kan helt trygt anbefale denne! Jeg vil også si den er fin for de som ønsker å prøve seg på selvbyggertank. Viktig selvsagt på denne som på alle andre med selvbyggercoil, at coilene ikke treffer godset. Men det er såpass god plass i pipa at det ikke burde være et problem.

Skulle det friste med en god RTA fra Ijoy, er det bare å ta kontakt med Dragedamp på facebook 😀

 Pris med rabattkode Dampesnappen kr 349,-

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: