WISMEC REULEAUX RX GEN3 KIT

wismec_reuleaux_rx_gen3_300w_starter_kit_all_5_colors_

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag.

Som mange kanskje har fått med seg, er jeg en ganske flittig bruker av YouTube. Og denne hadde heller ikke sluppet unna meg der 😛

Wismec-Reuleaux-RX-GEN3-300W-Vapour-Kit-4-600x600Her snakker vi kraftpakke i passe lite format! Til tross for sine 300 watt og bruk av 3 stk 18650 batterier, passer den godt i min lille hånd 🙂 Den måler faktisk bare 113.7 mm / 48.8 mm / 39.3 mm. På toppen sitter Gnome tanken. I pakken når du får den, er den godkjent for EU og rommer bare 2 ml juice. Tanken er dog laget for å romme 4 ml. For å løse dette skrur du tanken fra hverandre helt og fjerner silikon pakningen øverst tanken. Du trenger en pinsett for å få den ut da den sitter godt fast. HER er en filmsnutt som viser hvordan. Jeg glemte faktisk å teste tanken som 2ml og det var umulig å sette pakningen tilbake igjen :O

12648_Wismec_Wismec_Reuleaux_RX_GEN3_m_GNOME_2ml_T_6La oss ta for oss tanken først 🙂 Tanken er 28mm og rommer uten silikonpakning, 4 ml. Det følger med 2 stk driptipper. Den har en praktisk «slide back» toppfylling. Slide rett bak ved Jaybo teksten. Stor og god påfylling. I pakken ligger den to coiler. 1x Fordamperhode 0.15 ohm (WM02 Dual Core) og 1x Fordamperhode 0.2 ohm (WM3 Dual Core) Jeg har også testet med 0.4 ohm (WM1 Singel Core) som kan kjøpes ved siden av. Jeg har ingen klar favoritt av disse tre. De leverer bra alle tre, både smak og damp. Til å være ferdig coil, gir de god smak 🙂 Tanken har bunnlufting. Kan kun brukes til DL (direkte lungetrekk)

RX-GEN3_30_

Da går vi videre til moden 🙂 Den drives av 3 stk 18650 batterier. Må kjøpes separat. Nye RX GEN3 er mindre enn sine forgjengere og de har også flyttet batteridøren. Den sitter nå under.12648_Wismec_Wismec_Reuleaux_RX_GEN3_m_GNOME_2ml_T_7 Jeg liker dette bedre. Batteridøren sitter godt og tett. Moden har god ventilasjon langs siden til batteriene. Menyen er den samme som på de andre i RX serien. Den støtter selvsagt alle funksjoner ved temperatur og memory. Menyen er relativt enkel å manøvrere seg gjennom. Anbefaler dog alle å lese bruksanvisning 😀 RX kan også oppgraderes på Wismec sin hjemmeside. Som de fleste andre reuleux_gen_3_screenmoder er det 5 trykk på fyreknappen for av og på og 3 trykk for å komme inn i menyen. RX GEN3 har 2amp hurtigladning integrert, men jeg anbefaler alle å lade i ekstern lader. Da denne går til 300 watt, er ikke dette noe jeg vil anbefale til en nybegynner.

 

 

imagesSå hva mener jeg om dette kittet? Jeg liker størrelsen og jeg er godt fornøyd med smaken på coilen. Pluss for enkel påfylling. Stort pluss også for at den enkelt kan gjøres om til 4 ml. En meny jeg kjenner, som gjør det enkelt for meg å rote rundt i den. Den hopper også tilbake til watt om du prøver å bruke coiler i feil modus. Eneste minuset jeg har, og dette er min mening….. er at jeg syns tanken bråker en del. Men dette er ikke så plagsomt at det bryr meg nevneverdig. Kittet har nå vært min faste følgesvenn de siste ukene. Jeg har opplevd litt lekkasje om jeg har fylt tanken for full, men dette er min egne feil. Jeg vet bedre og burde ikke gjort det 😛 RX kommer også i mange flotte farger.

Wismec Reuleaux RX GEN3 kit kan helt klart anbefales til viderekommende som ønsker bare DL (direkte lungetrekk)

Skulle det friste med 300 watt og god smak, finner du den hos Friskedrag til kr 749,- (husk batterier)

Teknisk informasjon:

Komplett sett og klart til bruk? Nei, dampvæske og batterier medfølger ikke
Motstand WM02 0.15 og WM03 0.2 ohm medfølger
Batteri 3 stk. 18650 (minimum 25 A, medfølger ikke)
Lading Medfølgend micro-usb
Tank Wismec GNOME 2 ml
Gjenger 510
Størrelse med tank 113.7 mm / 48.8 mm / 39.3 mm
Vekt på mod 198 gr
Innhold i pakken 1x Wismec Reuleaux RX GEN3 E-sigarett Mod

1x Wismec GNOME 4 ml

1x Fordamperhode 0.15 ohm (WM02 Dual Core)

1x Fordamperhode 0.2 ohm (WM3 Dual Core)

2x Forskjellige munnstykker

1x Ekstra glass

1x Reservedeler

1x USB ledning

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

 

 

 

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: