DINNER LADY & SUMMER HOLIDAY

d21e66a43236b70336c515766cc5e4e4

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varer er levert av PgVg.

Jeg fikk først tilsendt to stykker fra serien Summer Holiday, men før jeg rakk å skrive noe som helst, måtte jeg kjøpe meg to nye flasker 😀 Det ble jo bare tomt….alt for alt for fort… Og i bestillingen min lå det jaggu med to små søte flasker fra Dinner Lady serien også. Det er for så vidt Vape Dinner Lady som lager begge.

e608dc176e493c1f5367f39c8288b886-imageFLIP FLOP LYCHEE SUMMER HOLIDAY

– En dæsj med sitrus, Asiatisk Lychee og en god dose med is, da har du smaken av solskinn. 

Nå har jeg aldri smakt på Lychee, så det aner jeg ikke hva smaker, men det jeg kan si, er at om du blander det med kald sitrus…..får du noe som smaker himmelsk ❤ Da jeg først fikk denne var jeg forkjøla, og gud som det lindret i halsen. Så da satt jeg der da, tett som fy og tenkte…..(ja det hender jeg klarer det også 😉 )Hva minner dette meg om…..Jo! Det ligner på Sitron og Honning fra Repsils. Sitrusen er dog ikke for gjennomtrengene. Bare akkurat nok.

54b615d411796a31002d647f9f19e3c5-imageBLACK ORANGE CRUSH SUMMER HOLIDAY

– Black Orange Crush er en smak av solbær og appelsin som er knust i litt is, sammen med en spesiell twizt. 

Jeg er i utgangspunktet ikke så veldig glad i dampe på noe som smaker solbær. Jeg syns fort den smaken blir litt kvalmende. Så det tok noen dager før jeg turte å smake på denne. Jeg stålsatte meg litt…. men OMG….nei ikke null miligram! Jeg bruker 1 mg og ja jeg blander i det selv 🙂 Når du blander appelsin med solbær og tilsetter den kjølige effekten fra koolada…..ja da snakker vi deilig ❤ Jeg har ikke klart å finne noe annet som minner om dette, men det jøkke no, for det smaker så godt!

75d1588a5f20c3de69e280b321af9800-imageRICE PUDDING DINNER HOLIDAY

– Rispudding fra Dinner Lady er en blanding av søt rispudding sammen med toner av bringebær syltetøy.

Heldigvis liker jeg smaker fra begge ender av skalaen. Denne går under dessert kategorien. Søt og deilig med en frisk undertone av bringebær. Jeg kan selvsagt nå legge inn en haug med svada om hvordan ditten og hvordan datten…..men det gidder jeg ikke. Dette smaker rispudding med bringebær ❤ Og flaska på 10 ml ble tom på en dag :O

4270b1e46ada38ca7d045fe300e8ced1-imageCORNFLAKE TART DINNER LADY

– Cornflake Tart fra Dinner Lady kommer med en blanding av Cornflakes og syrup mikset sammen med toner av jordbær syltetøy.

Ja hva skal jeg si her….av disse fire er det vel den jeg liker minst. Det lukter cornflakes og jeg kjenner undertonen av jordbær. Det smaker på en måte bare litt tørt, om det gir noen menig. Det smaker ikke vondt men det smaker ikke nok. Den er på den søte siden. Om jeg godvilja og lukker øya, kan det minne om cornflakes med jordbær på…. men da har jeg mye godvilje :p

Seriene finner du hos PgVg

Dinner Lady 70/30 vg/pg og egner seg for coiler med store juiceinntak.

Summer Holiday 70/30 vg/pg og egner seg for coiler med store juiceinntak

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: