VAPORESSO REVENGER KIT

bbd74371eea65cbf7c9277db2b964ff2-image

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av PgVg.

Jeg har egentlig aldri vært noen fan av produkter fra Vaporesso. Jeg har ikke likt smaken av coilene deres. Denne hadde jeg sett en del omtaler om før jeg fikk den, så forventningene var der etter. Joda…jeg stalker bloggere på YouTube 😛 Det er utrolig hva jeg har lært derfra. Sitter jeg fast på noe, er dette det første stedet jeg leter etter svar 😀

Så var det Revenger kit da…… Dette er ikke for nybegynneren, det kan jeg si med en gang! Denne kan kun dampes med DL (direkte lungetrekk) Men har du dampet litt og har trykket deg gjennom en mod eller tre, ja da er denne noe for deg.

images2La oss starte med tanken…. Airflowen på NRG tanken er ikke så veldig åpen. Den har akkurat passe motstand. Jeg tenker vi kan sammenligne den med Baby Beast. Tanken rommer 5 ml og er 26.5 mm bred. Praktisk «slide litt til siden og bakover»- påfylling. Driptippen er 810-kobling og har sprutegitter (spitback) i bunnen. Coilskifte skjer fra bunnen. Du kan ikke skifte coil med full tank. I pakken følger det med 2 stk colier. GT4 0.15 ohm 30-70 watt (best 45-60) images6og GT8 0.15 ohm 50-110 (best 60-80) Dette er CCELL Ceramic coiler. Jeg har brukt GT4 på 50 watt og GT8 på 70 watt. Og jeg må bare krype til korset å innrømme at dette er den beste tank med ferdig coil jeg har smakt hittil! Dette er nesten på linje med dripper…. Jeg tar lange gode trekk, tett etter hverandre, og det smaker bare nydelig. Coilen er dog ikke så glad i for søte juicer. Jeg har virkelig testet disse coilene og jeg er knall fornøyd!

imagesDa hopper vi videre til Revenger, selve mod’n. Den bruker 2 stk 18650 batterier ( medfølger ikke) og den går til 220 watt. Fyreknappen sitter øverst på siden og meny knappen er smart plassert mellom pluss og minus knappen foran. Menyen på den er tuklette syns jeg. Men dette er en vanesak. Litt annerledes enn det jeg var vant til fra andre moder. Her er det først lange trykk for å endre modus så 3 kjappe trykk for å komme inn i menyen. Alt dette er forklart imagesFK7HLTKGogså i bruksanvisningen. Noe som er viktig å merke seg er at den har preheat som kommer ferdig innstilt på «hige» Jeg anbefaler å endre dette inne på menyen under «system set» til normal. Revenger har alle innstillinger for Temperaturkontroll, Memory og Bypass. Den har Smartmode. Dvs det finner selv egnet watt for coilen du setter i. Denne funksjonen må du selv aktivere. Den har også både digital og vanlig klokke som screensaver. Smartmode og klokke finner du på «System set» Du må også inn her for å endre watt under temp- images1kontroll. Revenger har også «curve-mode» Dvs du stiller inn på hvilken watt den starter på også bestemmer du selv med 0.5 sek intervaller hva neste blir. Denne kan du virkelig stille inn på det som passer for deg. Den kan lades med USB med max 2.5A Dog vil jeg alltid anbefale å lade med ekstern lader.

Som skrevet over her, er menyen litt vanskelig å manøvrere seg gjennom. Jeg anbefaler alle å lese bruksanvisningen nøye.

images5

Så hva syns jeg….? La oss starte med det positive 🙂 Jeg digger coilene. De er holdbare og gir en fantastisk smak. Tanken er stor og rommer 5 ml. Enkel påfylling. Moden ligger godt i hånda. Skjermen er stor og klar, også ute. Den har klokke og dato. Alle deler sitter godt og det er ingen rasling. God fyreknapp og liker at menyknappen sitter foran.

images7Det eneste minus jeg har å si om denne, er at menyen er knotete og at jeg ikke kan stille watt for hvert modus.

Kan jeg anbefale den…? Ja det kan jeg helt klart! Egner seg dog ikke for nybegynnere 🙂

Ønsker du denne i din dampesamling, finner du den hos PgVg til en billig penge!

NB! Husk 2 stk 18650 batterier

For mer utfyllende informasjon se Vaporesso sin hjemme side.

Detaljer:
1stk – Revenger MOD (batteri ikke inkludert)
1stk – NRG Mini tank
1stk – GT8 0.15ohm(Pre-installert)
1stk – GT4 0.15ohm
1stk – Replacement Pyres Glass Tube
1stk – USB Kabel
1stk – Brukermanual
1stk – Garantikort

Reservedeler

Parametre:
Revenger TC MOD
• Dimensjoner(mm): 89 x 45 x 28
• Wattområde: 5W til 220W
• Voltområde: 0-8.5V
• Modus: VT(Ni200,SS,Ti)/TCR(M1,M2)/RCT/CCW/CCT/BYPASS
• Display: OLED 0.96 tommer
• Gjenge: 510
• Temperature kontrollmodus: 100℃-315℃/200F-600F

NRG Mini Tank
• Størrelse(mm):23 x 47
• Kapasitet: 5ml
• Coil: GT8-0.15ohm (50-110W); GT4-0.15ohm (30-70W)

 

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: