E-PUFFER E-CIGAR

20170828_114731599_iOSkopi

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige meninger. Varer er levert av Friskedrag.

E-cigar ja….Var litt spent på denne. Hadde ingen aning om hva jeg fikk i posten. Ville dette se ut som en cigar og ikke minst lukte og smake som en…. Nå er jo jeg en ung kvinne på bare 29 😛 så min erfaring med cigar er jo ikke stor. Derfor måtte jeg dra inn et ekspertpanel. Jeg har testet dette på min samboer Jacob og på Frank.

Jeg fikk tilsendt 3 forskjellige,  E-Cigar E900E-Cigar D500 og E-Cigar Robusto

88583_ePuffer_ePuffer_E-Sigar_E-900_Startsett_1E-CIGAR E900

Dette er et kit med løse patroner. Den kan lades med medfølgende eGo-usb-lader. Det følger med tre patroner i esken og du kan kjøpe flere. Det følger også med 2 stk batterier med 900mAh batterikapasitet. Det sies at det tilsvarer ca 7 cigarer. Den ferdigfylte tanken tilsvarer ca 8 cigarer. Ingen knapper eller innstillinger.

Jeg syns denne var litt treg å «dra i gang» Jeg måtte ta noen trekk før jeg fikk noe. Den måtte på en måte varmes opp litt. Men når jeg først fikk den i gang, kom en deilig smak av rund god cigar. Om det er Cubansk eller ikke som produsenten mener, kan jeg ikke svare på, men når jeg lukker øya og tar et trekk, tenker jeg cigar. Minuset med denne er at den har munnstykke og det ble feil i mitt hode. Testpersonene mine syntes ikke dette spilte noen rolle.

Innhold i pakken:

– 2 stk oppladbare batterier 900 mAh

– 3 stk. ferdigfylte væsketanker med Cubansk sigarsmak (uten nikotin 0 mg)

– eGo USB Lader

– Veggadapter

Størrelse:

– Diameter: 20 mm

– Lengde: 132 mm

– Vekt: 35 gr

 

84796_ePuffer_E-Cigar_D-500_1E-CIGAR D500

Denne har utseende som en tynn cigar. Ja den luktet cigar da jeg pakket den ut av plasten også. Den kommer ferdig fylt og ladet. Kan ikke etterfylles eller lades. Dette er bruk og kast. Brukes som en cigar. Tuppen lyser også opp når du tar et trekk. Ingen knapper. Personlig syns jeg det kommer mer damp og smak av denne enn av E900. Jeg liker også denne bedre da den ser ut som en cigar. Det smaker litt søt tobak. Om jeg skal gi den et minus, må det være at den er bruk og kast. Dog tilsvarer den ca 5 cigarer.

Funksjoner:

– Inneholder ikke nikotin eller tobakk (0 mg)

– Tuppen lyser opp som en glod når man tar et drag

– Ingen knapper å trykke på, den aktiveres når man tar et drag

– Diameter: 10-12 mm

– Lengde: 120 mm

– Vekt: 25 gr

 

86158_ePuffer_ePuffer_E-Cigar_Robusto_1E-CIGAR ROBUSTO

Dette er cigar i mine øyne! Samme størrelse, samme tykkelse, lukter som en og smaker som en. En god sterk smak av tobakk. Ikke søt. Om jeg måtte velge mellom disse tre, hadde jeg valgt denne. Samme prinsipp som E500. Bruk og kast. Den tilsvarer ca 9 normale cigarer.

Funksjoner:

– Inneholder ikke nikotin eller tobakk (0 mg)

– Tuppen lyser opp som en glod når man tar et drag

– Ingen knapper å trykke på, den aktiveres når man tar et drag

– Diameter: 20 mm

– Lengde: 132 mm

– Vekt: 35 gr

20170804_202415867_iOS

Så hva mener jeg da….ville jeg anbefalt disse? Ja det kan jeg helt klart gjøre! Jeg har selvsagt min favoritt blant disse. Jacob likte smaken av D500 best. For Frank ble dette så nært smak av cigar på alle tre at han syns det ble skummelt. Og jeg liker Robusto best.

Så trenger du cigar til jul, nyttår eller bare litt kos til konjaken….ja da har du de her 🙂

20170804_203009641_iOSKonklusjonen var enkel!

» Dette leker med hjernen min» sitat Frank.

«Disse får ikke du lov til å bruke! De er mine» sitat Jacob.

 

Link til Friskedrag med produkter og priser

Takk til Friskedrag 😀

 

 

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: