MOHAWK & CO FIZZY

Tin-Groups-Long

Denne omtalen er basert på Dampesnappens personlig meninger. Varen er levert av Nosmoke.

Det å skrive omtaler er ikke alltid like lett og i hvert fall ikke alltid like gøy…..Men denne gangen var det begge deler 😀

Jeg har vært så heldig å få tilsendt 3 av denne serien. Hele serien har en kjølende effekt. Det er ikke menthol men koolada som gir denne effekten. Hele serien er 70/30 VG/PG og passer best til moderat til høy watt og coiler med litt stort juiceinntak.

Fizzy-StrawberryMohawk & Co Fizzy Strawberry

Navnet avslører jo helt klart hva dette skal smake. Og det er ikke så mye annet å si heller! Dette smaker søt, frisk deilig jordbær med en kjølene effekt 🙂

 

Fizzy-HoneydewMohawk & Co Fizzy Honeydew

Honningmelon! Jeg elsker Honningmelon ❤ Og når jeg til og med får en blanding av kjøling og Honningmelon….ja da er jeg frelst 🙂

 

 

Fizzy-WildberriesMohawk & Co Fizzy Wildberries

I følge produsent er dette en blanding av tre bær fra skogen. Da tenker jeg solbær, blåbær og bjørnebær. Men jeg vet ikke, da dette ikke står skrevet noe sted. Jeg syns det smaker litt som Solbærsirup med en kjølene etter tone. Kan minne om Sharps. Ikke noe jeg klarer å dampe for mye på, men smaker godt.

Om resten av denne serien smaker like godt som disse tre jeg har, vil jeg si de har truffet innertier! Jeg kan i alle fall sterkt anbefale disse 🙂

Kan kjøpes her hos Nosmoke for kr 179,- for 55 ml

Link til hjemmesiden til produsent Mohawk & co

 

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: