ELEAF IKONN 220

25339_Eleaf_Eleaf_iKonn_220W_m_ELLO_Tank_4_ml_1

Denne omtalen er basert på Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag.

Denne har vært min følgesvenn i hele sommer. Vært med på ferie, fått smake både fordelen og ulempen med sommer (sol og regn) Vært i fornøyelsespark i sprutende regn, vært med i hyggelig lag også, blitt dampet tom, ja helt tom, flere ganger. Blitt kjørt på alt for høy watt og autofyra i bagasjen så det lukta driiiit i hele bilen 😛 Men den har ikke vært mistet i bakken og jeg har ikke knust glasset 😀

La oss ta for oss tanken først….

25339_Eleaf_Eleaf_iKonn_220W_m_ELLO_Tank_4_ml_4Eleaf ELLO tank er laget for direkte lungetrekk, DL. Den rommer 4 ml og har en meget praktisk toppfylling. Det er bare å skyve topplokket bakover ved merket. Tanken kommer med to typer dripptipp, dog ikke 510-kobling. Coilbytte skjer fra bunnen og tanken må være nesten tom. I kittet med Ikonn følger det med 2 stk 25339_Eleaf_Eleaf_iKonn_220W_m_ELLO_Tank_4_ml_5coiler/fordamperhoder/dingser. 1x HW3 Triple-Cylinder 0.2 ohm og 1x HW4 Quad-Cylinder 0.3 ohm. Det finnes også 2 typer coil til. HW1 0.2 ohm Singel- cylinder, som er SS316 og også kan brukes i temperaturmodus og HW2 0.3 ohm Dual-cylinder.

 

HW1 0.2 Ohm – 40 til 80 Watt (anbefalt 50-65 watt) – SS316L Coil – Single-Cylinder

HW2 0.3 Ohm – 30 til 70 Watt (anbefalt 45-60 watt) – Kanthal Coil – Dual-Cylinder (finnes ikke på lager p.d.d)

25339_Eleaf_Eleaf_iKonn_220W_m_ELLO_Tank_4_ml_8

HW3 0.2 Ohm – 50 til 130 Watt (anbefalt 70-90 watt) – Kanthal Coil – Triple-Cylinder

HW4 0.3 Ohm – 40 til 110 Watt (anbefalt 60-80 watt) – Kanthal Coil – Quad-Cylinder

imagesSom skrevet over, fulgte HW3 og HW4 med i pakken. Av disse to likte jeg HW4 best. Jeg syns den ga meg den beste dampopplevelsen. Jeg kjørte den da på 70 watt, preheat på 75 watt/0.5sek, den minste driptippen og halv åpen luft. Dette er selvsagt helt individuelt 🙂 Jeg opplevde at coilene ikke var så glad i veldig søt juice. da måtte jeg ta kortere trekk og gå litt ned på watt.

Så til batteriet….

imagesSKHSEPO4Ikonn drives av 2 stk 18650 batterier. Disse må kjøpes utenom. Jeg anbefaler Sony vtc4 2100mAh 30A. I følge produsent kan denne lades med medfølgende ladekabel. Lades da med 2A hurtiglading. Den har balansert ladning. Dog anbefales alltid å lade i ekstern lader når moder bruker to eller flere batterier. Du kan også oppgradere og skifte logo.

imagesIkonn går opp til 220 watt og max 50A. Den har alle de vanlige innstillinger som temperaturkontroll for nikel, titan og stainless steel. Den har TCR M1-M2-M3. Du kan også stille preheat. Du kan endre hva som vises i skjermen og retning på den. Stor og god skjerm. Dog er den vanskelig å se ute. Dette er et lite minus syns jeg.

images1Ikonn kan bruke alle tanker opp til 28mm med 510-pinn. Den kommer med en veldig godt forklart bruksanvisning som til og med er på dansk. Jeg anbefaler alle å lese denne før bruk og om det skulle være noe med innstillinger du lurer på.

Denne moden kan også gjøres om til powerbank. Til det trengs et adapter som sette i 510-koblingen. Jeg har ikke testet dette da jeg ikke har adapteret. Se bruksanvisning for denne funksjonen.

Så hva syns jeg om den? Vel…som skrevet øverst, har den vært med meg i 1 mnd nå og jeg har bestilte meg nye coiler. Jeg skal også teste HW1 🙂 Moden ligger godt i hånda og jeg liker at fyreknappen er hele siden. Litt mange trykk og hold her og der for å komme inn til de avanserte innstillingene, men med bruksanvisningen foran, gikk det greit også. Tanken er stor og har enkel påfylling. Jeg har ikke opplevd verken lekkasjer eller surkling. Coilene gir bra smak og god mengde damp. Egner seg bare for de som damper DL (direkte lungetrekk) og er ikke for nybegynnere. Kommer i mange fine farger. Kan helt klart anbefales!

Så har du lyst på Ikonn 220 finner du den hos Friskedrag  for kun kr 629,-

 

TEKNINSK INFORMASJON:

Komplett sett og klart til bruk? Nei, dampvæske og batterier medfølger ikke
Motstand HW3 0.2 ohm & HW4 0.3 ohm medfølger
Batteri Bruker 2 stk. 18650 batterier på minimum 25A
Lading Medfølgend micro-usb
Tank 4 ml – toppfylling
Gjenger
Størrelse med tank 135 mm / 44 mm / 28 mm
Vekt 183 gr
Innhold i pakken 1x Eleaf iKonn 220 W e-sigarett mod

1x Eleaf ELLO tank på 4 ml

1x HW3 Tripple Cylinder 0.2 ohm coil / fordamperhode

1x HW4 Quad Cylinder 0.3 ohm coil / fordamperhode

1x Ekstra munnstykke

1x Ekstra pakninger

1x USB ledning

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

 

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: