AROMAMIZER SUPREME RDTA V2

uten navn

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av PgVg.

De som kjenner meg litt i dampmiljøet, vet at jeg er stor fan av Steamcrave. Jeg har alle tankene fra dem 🙂 Derfor var gleden stor da jeg også fikk denne. Denne tanken er en god blanding av flere gode tanker de har fra før. De har kalt den for Aromamizer Supreme RDTA V2 som tilsier at det etterfølgeren til Supreme RDTA Lite og Supreme RDTA, men utseendemessig ligner den på en mini utgave av Aromamizer Pluss RDTA

Så hvordan er den bygd opp….

uten navn1Tanker er 25 mm bred og rommer 5 ml juice med glasset på. Den har standar 510-kobling Friction fit driptip. Det vil si den litt lavere og har koneform. Personlig syns jeg den var litt for kort, så jeg byttet den fort ut. Tanken har, som sine brødre i serien, toppfylling. (se linker over) Jeg hadde store problemer med å åpne på Plussen men på V2 har jeg ikke hatt noe problem med dette. Både glass og chimny (pipe) kan tas bort for å gjøre om tanken til Dripper (ca 1.5 ml juicekapasitet). Velocity style dekk, hvor du kan velge mellom 1 eller 2 coiler. God plass til store coiler. Det fås også kjøpt «postless deck» til. Den har store gode justeringer for luft. Og sist men ikke minst, den har juicekontroll. Denne er det selvsagt veldig viktig å huske og lukke når du fyller på juice.

Steam-Crave-Aromamizer-Supreme-4Oppsettet jeg ble mest fornøyd med på denne, var dual Flat Clapton 0.45. Det er viktig med nok bomull. Den må dekke over juicehullene og passe på at det blir passasje til luft under coilene. Jeg plasserte coilene kant i kant med toppen av dekket. Jeg bruker Native Wick Platinum bomull. Ferdig coilet og veket ente den på 0.19 ohm. Jeg har kjørt den på mellom 55 og 70 watt litt avhengig av hvilken mod jeg har brukt.  Jeg gjorde et forsøk på singel coil, men jeg hadde store problemer med å få satt i pluggen, så det ga jeg rett og slett opp…. Jeg har også testet tanken som dripper.

Steam-Crave-Aromamizer-Supreme-3Så hva syns jeg da….

Jeg er jo som sagt tidligere, en stor fan av Steamcrave, og denne skuffer heller ikke ❤ Den er superenkel å bygge på. Skru av bunnen og bare dra dekket rett ut. Coil og vek å dytt den på plass i sporet sitt og skru igjen. Lukk juicekontroll, skru av toppen og fyll med juice. Steam-Crave-Aromamizer-Supreme-6Åpne juicekontrollen, la den trekke litt og damp 😀 Enklere kan det ikke bli. Jeg har ikke hatt noen problemer verken med lekkasjer eller brent smak. Vekingen er selvsagt viktig her. Passe motstand med bomullen og passe på at juicehulla er dekket, men ikke så mye at coilen ikke får luft under. Dette er selvsagt noe en må øve litt på å få til 🙂 Jeg liker også at det er god justering av lufta. Smaksmessig er den helt på høyde med de andre tankene fra Steamcrave. Best smak gir drippervarianten. Dog er jeg for lat til å bruke den sånn hele tiden 😛 Jeg glemmer jo bare å drippe juice og det smaker ikke godt…hehe

Så vil jeg anbefale denne til de som liker RDTA….?? JA helt klart! Her har du en pen RDTA med toppfylling og godt byggedekk til en billig penge.

Den kan kjøpes for kr 399,- hos PgVg.

NB! Egner seg ikke for nybegynnere!

Egenskaper:

 • Mulighet for å bytte mellom RDA og RDTA oppsett
 • 25mm diameter
 • 5 ml tank
 • 510 tilkobling
 • 2-post velocity type byggedekk med 4 posthull
 • Singel- og dobbelcoil-bygg
 • Ekstra bred pipe
 • Toppfylling
 • Minimal kondensering
 • Juicekontroll
 • Justerbare luftehull
 • Konstruksjon i rustfritt stål og pyrex glass
 • PEEK isolator
 • 510 drip tip kompatibel

Pakken inneholder:

 • 1 x Aromamizer Supreme V2 RDTA
 • 1 x 5ml reserveglass
 • 1 x Ekstra o-ringer og skruer
 • 2 x Plugger til singelcoil-oppsett
 • 1 x Unbrakonøkkel
 • 1 x Bruksanvisning
 • Reservedeler

steam-crave-aromamizer-contents

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: