JOYETECH ATOPACK PENGUIN

 

screenshot-14945029864c8lp

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Dampmannen.

De finner stadig på nye ting i dampeverden for at vi skal bli fristet til å kjøpe. Ikke alt som kommer ut, er like gjennomtenkt! Denne gangen har Joyetech kommet med en dings som ligner på en Pingvin 🙂

Jeg må jo si at jeg syns den så litt morsom ut….hehe…og jeg klarte ikke dy meg og måtte tegne øyner på den 😛 Om det hjalp på dampopplevelsen….næææ…ikke spesielt mye 😀

 

Så hva syns jeg om den da?

rBVaJFj1oWmAAu-OAAGRBrfuwK0439Jeg måtte bruke verktøy for å få ut den lille plastdingsen som satt under tanken, så enda godt jeg alltid har en tang i nærheten 😛 Jeg var litt i tvil om hvilket hull jeg skulle juicen i, men etter en kjapp kikk på bruksanvisningen, helte jeg det i det avlange hullet . Lengden og spissen på flaska mi passet perfekt. Også så mye juice jeg fikk i! Tanken rommer hele 8,8 ml. Det er et kjempe pluss 🙂 Når tanken var fylt, var det bare å tre tanken ned i spora på batteriet.  100-Original-50W-Joyetech-Atopack-Penguin-Starter-Kit-2000mAh-Joyetech-Penguin-e-cigarette-Atopack-Penguin-kitDet er også en tank som rommer 2 ml juice til denne (må kjøpes i tillegg). I pakken følger det med 2 stk coiler. En på 0.25 ohm til DL (lungetrekk) og en på 0.6 ohm til MTL (munn til lunge/røyktrekk)  Jeg drypper også alltid noen dråper juice rett i coilen når den er ny. Dette for å være sikker på at den blir skikkelig gjennomtrukket før bruk. La den også stå noen minutter etter at tanken er fylt opp.

Coilen var det bare å skyve på plass. Veldig enkelt og greit. Ett lite minus er at coilen må ut for å fylle juice. 0.25 coilen til DL var god og luftig og ga bra smak og godt med damp. Dog syns jeg kanskje 0.6 til MTL ble litt luftig. Skulle ønske det var en form for luftjustering på den. Men dette er jo en smakssak.  joyetech-atopack-penguin-starter-kit-jvic-apartPå Penguin er det ingen innstillinger å tenke på. Bare trykk og damp. Batteri indikator, 5 hvite lys ved full, over fyreknappen. Lett å se hvor mye strøm som er igjen. Den lader seg også fort opp igjen, 2.0A max lading. Lades med medfølgende USB-kabel. 5 trykk for av og på.

Husk å alltid slå av før du legger dampedingsen din i lommer eller vesker. Den kan autofyre! 

7472600-3Det jeg savner på denne er at jeg ikke kan se hvor mye juice som er igjen på tanken. Da må den tas ut av batteriet. Ikke det at det er noe stort problem, men svima meg har jo selvsagt klart å dampe tanken så skvær tom at jeg fikk dryhit (damper tørr bomull) og det smaker ikke spesielt godt….he he. Jeg har dog da bare fylt tanken opp igjen og dampet videre. Så den har tålt noen runder med dette. Coilen holdt i 14 dager før den måtte gi tapt for mitt misbruk. Da hadde jeg brukt Penguin minimum 1 tank hver dag. Batteriet holdt litt over en tank med 0.25 coilen, så for meg var det ca 1 dag. Batteriet er på 2000 mAh

joyetech-penguin-black_2Alt i alt må jeg si at jeg liker Penguin. Den er liten og hendig uten mye mikmak. Du kan ha flere tanker med forskjellige smaker og enkelt bytte. Kan også skrive på tanken hva som er i. Den gir bra mengde damp og er god på smak. Minus at det ikke synes hvor mye juice som er i og at coilen må ut ved påfylling. Jeg kan anbefale dette til alle!

Alle butikkene til Dampmannen selger denne. Porsgrunn, Brotorvet, Skien og Bergen. Den kan også bestilles på nett her. Pris på nett er kr 349,-

Utfyllende spesifikasjoner fra Joyetech finner du her.

I PAKKEN:
1 * Penguin batteri
1 * Penguin
1 * Penguin coil (JVIC1 0.6ohm)
1 * Penguin coil (JVIC2 0.25ohm)
1 * QC USB kabel
1 * Quick start
1 * Garanti kort
1 * Advarsel manual
Gummihetter

20170603_211252000_iOS

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: