UWELL CROWN III

uten navn1

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag.

Jeg har vært stor fan av Uwell helt siden jeg fikk min første tank derfra i desember 2015. Den har vært med meg på mye rart…. :p Selvsagt var jeg derfor spent på denne nye. De hadde jo igjen gjort forandringer, til det bedre mener de selv.

uten navnFor det første må jeg si at versjon 3 kommer i noen flotte farger ❤ Her har de selvsagt også fått inn en regnbuefarget en! Det var denne jeg var så heldig å få i posten. Jeg valgte da, for å sammenligne, og fylle samme juice på min gamle Uwell Crown I og den nye Crown III. Da også med samme coil i begge. Eller samme blir litt feil, for dette er en forbedring de har gjort på Crown III. De nye coilene har mye større juicekanaler og tåler mye høyere watt. De har heller ikke denne «nycoilsmaken» Jeg jukset derfor litt med den gamle og dampet en hel tank før jeg begynte å sammenligne.

crown-3-subohm-tank-by-uwell-iridescentSå hva syns jeg egentlig om Crown III da….var den blitt bedre?

Smaksmessig syns jeg den er hakket bedre og det er et stort pluss at den ikke har denne «nycoilsmaken» Jeg liker ikke at påfyllingshulla har blitt mindre, men de er ikke så små at det er et problem. Jeg liker at luftjusteringa ikke lager klikkelyd og jeg liker helt klart at coilbytte er super enkelt. Bare skru av bunnen, dra coilen rett ut, putt inn en ny og skru igjen. Dette kan gjøres selv med full tank 🙂 Når du føler for å vaske tanken, må du bruke 05426_Uwell_Crown_3_Tank_5_ml_2kroneverktøyet som ligger i esken. Det er to spor under driptippen som skal skrus med klokka for å åpne og demontere tanken helt. Dette gjøres da når tanken er tom 😛 Tanken rommer hele 5 ml. Dvs det blir mye klin om du åpner den full……

Tanken kommer med to coiler. En på 0.5 ohm med anbefalt watt fra 70-80 og en coil på 0.25 ohm med anbefalt watt på 80-90. Personlig likte jeg 0.5 coilen best på 55-60 watt og 0.25 liker jeg best på 70 watt. Dette er selvsagt smak og behag. Grunnen til at jeg ikke kjører de høyere, er rett og slett fordi jeg ikke liker for varm damp. Holdbarheten på coilene har jeg heller 07883_Uwell_Uwell_Crown_3_Tank_5_ml_1ingen ting å si noe om. For meg holdt 0.5 coilen i 10 dager. Da måtte jeg bytte den da jeg ved en feil fikk satt moden på 130 watt og tok et trekk. Det gikk ikke an å redde den 😦 Jeg har nå kjørt 0.25 coilen i 5 dager og sikkert fylt den 10 ganger og den virker like bra enda. Begge coilene kan også brukes på temperatur da de er laget av Stainless Steel. Jeg rakk ikke teste dette på 0.5 coilen før jeg ødela den, men 0.25 coilen syns jeg også var bra i SS- modus på 75 watt og 270 grader. Ved påfylling har jeg ikke en gang husket å lukke luftjusteringa og har heller ikke hatt problemer med at den lekker. Det er et minimumsmerke inni tanken som viser når du må fylle den igjen. Luftjusteringa er trinnløs og veldig åpen og fin.

Jeg vil helt klart kunne anbefale denne til de som trives best med DL (direkte lungetrekk), liker passe høy watt og store skyer 🙂 Anbefaler bruk av juice med høy VG. Egner seg ikke til nybegynnere. Krever en mod som går til minst 100 watt.

Så har du lyst på et smykke av en tank med masse smak og store skyer, kan den kjøpes hos Friskedrag for bare kr 325,-

Uwell_CrownIII_Atomizer_3

 

 

Kapasitet 5 ml
Motstand 0.25 – 0.5 ohm
Utskiftbart Fordamperhode Ja
Fordampersystem Utskiftbart
Materiale Rustfritt stål, Glass
Gjenger 510
Driptip (H/D) 12 mm / 10 mm
Størrelse (høyde med munnstykke / diameter) 62.7 mm / 24.5 mm
Vekt 63.5 gr
Sett / Kit forpakning Ja
Passer til alle våre batterier? Batterier og enheter som kan levere fra 60 watt og støtter motstand ned til 0.2 ohm
Innhold i pakken 1x Uwell Crown 3 E-sigarett tank

1x Fordamperhode SUS316 0.25 Ohm

1x Fordamperhode SUS316 0.5 Ohm

1x Drip tip cover

1x Reservedeler

1x Ekstra glass

4x Bruksanvisning – NB. Engelsk

 

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: