RX MINI RESIN

RXmini-RESIN

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag.

Det siste nye i dampeverden er jo at alt skal ha farger. Sterke farger! Og det aller siste som er «inn i tiden», er resin, eller regnbue som jeg vil kalle det. Før var det jo bare de dyre moddene som kom i denne fargen, og det var på en måte et kvalitets stempel. Men den tiden er forbi. Nå kommer det mange flotte modder og tanker i regnbue.

RXmini-RESIN_01

Jeg har fått gleden av å teste blant annet Wismec Reuleaux RXmini RESIN De kommer i mange fantastiske fargekombinasjoner. Modden i seg selv er jo ingen nykommer. RXmini har vært på markedet en stund. Det nye er at den nå kommer i regnbuefarger ❤

RXmini-RESIN_02Modden har innebygget batteri på 2100 mAh og går til 80 watt. Den støtter alle typer coiler og har egne innstillinger for hver enkelt. Lades og oppgraderes via usb som er plassert praktisk nede foran. + og – knappene sitter under. Litt knotete plassert og knappene var litt små. Men overhode ikke noe problem å bruke. De er satt litt inn i modden, som gjør at den ikke stiller seg selv ved at den står på bordet.

uten navnFor å gå inn i menyen, trykker du 3 kjappe ganger på fyreknappen. Om du da trykker på + endrer du modus på batteri. Trykker på – kan du endre hva du ser på displayet. Som på de andre RX’r kan du også legge inn egen logo.

Det beste med denne, syns jeg, er at den veier over hode ingen ting. 101.9 gram! Du kjenner jo nesten ikke at du har den i hånda….Også er den knøtt liten i tillegg. Jeg har brukt den med Nautilus 2 på. Da er den bare så søt ❤ Veldig kjekk å ta med seg ut på tur.

RXMINR-2Om du liker litt uten om det vanlig farger og trenger en liten hendig en, vil jeg helt klart anbefale denne.

Du får den hos Friskedrag til bare kr 699,-

 

 

Teknisk informasjon

Komplett sett og klart til bruk? Nei, tank og dampvæske medfølger ikke
Motstand
Batteri Internt 2100 mAh
Lading Medfølgende micro-usb
Tank
Gjenger 510
Størrelse uten tank 58 mm / 44.5 mm / 35.5 mm
Komplett vekt 101.9 gr
Innhold i pakken 1x Wismec Reuleaux RX Mini Resin E-sigarett

1x Micro-usb ledning

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: