ORIGO CVB

Origo-CVB-description-01-1170x706

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlig meninger. Varen er levert av Rocvape.

Jeg må si jeg først ble litt stolt når jeg ble kontaktet rett fra fabrikk i Kina. Første sending ble levert på bare to dager! Nå viste det seg dessverre at den første jeg mottok var det noe galt med. Jeg fikk derimot fort levert en ny en, da også med en eske coiler.

Det som ble litt skummelt med dette, er at de også vil at jeg skal lage en omtale på engelsk. Er jeg god nok til det da? Klarer jeg å skrive godt nok på engelsk? Vel jeg må jo bare prøve da! Jeg kommer da til å lage en full omtale på norsk og en oppsummering på engelsk.

Vanligvis pleier jeg ikke å ta et Googlesøk på ting jeg får for omtale, men denne gangen gjorde jeg det. Dette var et produkt jeg aldri hadde hørt om. Jeg hadde heller aldri om leverandøren. Jeg valgte å ikke se You-Tube videoer før jeg selv hadde testet i en ukes tid. Jeg syns det er viktig at jeg selv gjør meg opp en mening, før jeg hører hva andre mener. Dog må jeg si her at jeg er enig med de andre som har testet!

imagesDette er en All-In-one og denne kommer bare med 0.5 ohm coiler. Tanken er lekkasjefri og passer like godt til DL (direkte lunge) som til MTL (munne til lunge) Den er litt trang på Dl og litt åpen på MTL. Riktig nok funker den til begge deler. Tanken er på 2 ml og den er helt lekkasjefri. Dvs den er TPD godkjent. Den yter konstant 18 watt. Jeg tenkte at dette må være for lite….men neida…..den virker helt greit. Jeg har gjort mitt ytterste for brenne coilen på denne. Jeg måtte faktisk tømme tanken helt før det skjedde. Da dampet jeg DL og rett og slett varmdampet den! Ble overrasket over hvor grei den var og hva den tålte. Den leverer bra til å bare være 18 watt 🙂 Batteriet er på 1600 mAh og den kommer i 4 flotte farger.

Origo-CVB-description-02-1170x575

Det som er litt uvant med denne er at fyreknappen er på toppen. Det tok litt tid å venne seg til det. men nå som jeg har blitt vant til det, går det egentlig helt greit.  Smaksmessig vil jeg vil ikke si at denne kommer på topp. Smaken blir heller blass. Men igjen…hva kan du forvente av noe som leverer bare 18 watt til 0.5 ohm…..

Origo-CVB-description-05-1170x691Pluss og minus

Pluss – Den er liten, lekkasjefri og kan brukes til både MTL og DL. Coilen tåler også mye.

Minus – 2 ml tank, lite smak og ingen personlige innstillinger.

 

Er Origo noe jeg vil anbefale til noen……NEI, beklager! Den er ikke god nok til det. For åpen for MTL og for trang til DL. Den svikter også veldig på smak.

Skulle dette likevel friste, kan den bestilles fra Rocvape til $42.50

Husk tollgrense på kr 350,- inkl frakt

Origo-CVB-description-01-1170x706
And now for a summery in English.

This is a «All-in-one» device. Leak- proof built-in tank. Convenient top feeding and airflow control. 1600 mAh integrated battery.

So.. what do I think about this one?

Origo-CVB-02It took some time getting used to the fire button. It’s placed on top of the device. But it’s not a big problem. The Origo is easy to fill and it’s easy to replace the coil. The airflow control doesn’t work good enough for me. It’s to open for MTL and to closed for DL. Big smile for the coils. I’ve been chain vaping for about 5 minutes constantly trying to burn it, but i couldn’t do it. But off course I didn’t pay attention too how much juice a had left…so I in the end, I burned it 🙈 The Origo produces a good vape cloud for only 18W constant output.

The Origo doesn’t have the best taste. It’s not the worst but neither the best. I like the sice on the device but I think the tank is to small for DL. I also prefer that I can personalize by vaping.

So will I recommend the Origo? No….I don’t think this is good enough! It doesn’t work properly for MTL, neither for DL and the taste wasn’t there either….

Origo-CVB-03
 

 

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: