ASPIRE ZELOS KIT

44411_Aspire_Zelos_50w_Kit_1

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Dampmannen.

Det er så deilig å kunne skrive om et produkt du bare kan skryte av. Jeg har hatt dette en stund nå, men omstendigheter rundt nettbutikken har gjort så jeg ikke har villet legge ut omtalen før nå.

imagesQ37JMKI2Vi kan først ta litt om hva vi finner i esken….Du har en tank, den superduper flotte fine, helt fantastiske Nautilus 2, ett batteri med helt basic innstillinger som justerer watt opp til 50, ladekabel, ekstra coil på 1.8 ohm, reserve pakninger, ekstra dripptip ( den du suger på) og jaggu har de også lagt med ekstra glass til tanken 😀 Selvsagt også en bra bruksanvisning som det alltid lønner seg å lese. Der står det gjerne litt tips og råd fra leverandør. Som dere også ser på bildet, har den fått på seg den fine advarselen utenpå pakka. Men ingen fare….det komme ikke ferdig med nikotin 😛

Da gyver vi løs på det morsomme! Batteriet først 🙂

imagesJW0CBIGHZelos 50W med 2500 mAh innebygd Li-Po batteri. For min del, som bruker det på 21.6 watt, holder det på strøm i litt over 2 dager. Da brukte jeg bare denne. Skjermen snur seg automatisk etter hvilken hånd du holder det i. Enkel justering med + og – knapper. Batteriet støtter også nikkel, titan og SS ( Stainless Steel) og den leser coilen selv. Altså, du trenger ikke skifte «mode» om du bruker andre coiler ( fordamperhoder, dingser) enn den helt vanlige (kanthal) Dette er enda et stort pluss!

imagesVE67BNXFZelos har tastelås. 3 kjappe trykk på fyreknappen og skjermen blir sort. Du kan fremdeles dampe, men du får ikke justert på watt. Dette må ikke forveksles med å slå mod’n av. Noen du alltid skal gjøre før du legger den i lommer eller vesker. Dette for å unngå autofyring. Så er du usikker på om den er låst eller slått av, kontroll trykk på fyreknappen. I avslått skal den selvsagt ikke fyre.

Ladeporten sitter praktisk til nede foran og den lader med 1A hurtiglading. Bruker ca 2 timer fra helt tom til full. Har 510-kobling og passer for alle typer tanker opp til 22mm.  Zelos er akkurat passe liten og passe tung. Den ligger godt i hånda.

Så hopper vi over til tanken….. Aspire Nautilus 2 🙂

Dette er etterfølgeren til Nautet som vi har vært kjent med lenge. Nautilus har vært en av best selgerne siden den kom på markedet for over 3 år siden. Og jeg var spent på om Nautilus 2 skulle klare å leve opp til dette! Ville den ha de samme problemene med å skru tanken fra hverandre blant annet….

uten navn1Tanken kommer i matchene farger til batteriet. De har også endret så ikke hele tanken er i glass, noe som selvsagt er veldig praktisk 😀 Den er også enkel å skru fra hverandre. Bare å holde i bunnen og skru den fargede delen av. Så dette er tydelig forandret i forhold til versjon 1. Et stort pluss 🙂  Pass på å holde tanken helt rett! Ellers heller du juicen rett og slett ut. Dette var et lite minus, men husker du på det, er det ikke noe problem. Påfyllingen er stor god. Pass dog på at du ikke fyller den helt full. Max er der gjengene på coilen slutter. Damp den heller ikke helt tom. Ved å passe på dette, sikrer det at den ikke lekker. Det er enkelt å følge med på hvor mye juice som er imagesigjen på tanken. Store gode vinduer. Glasset sitter i gummipakninger. Det sitter godt fast, men jeg har gjort det som en vane å sjekke at det sitter godt nok ved hver påfylling. For blir dette sittende skeivt, er det selvsagt stor fare for lekkasjer. Den har også veldig god luftjustering. Fem forskjellige hull. Fra veldig åpen til veldig lukket.

nautilus-2-aspireMed i pakken til denne følger det med 2 stk coiler. En på 1.8 ohm som er den vi kjenner godt til fra før. Denne liker seg utelukkende til MTL (munn til lunge) og 13-15 watt. Den andre i pakken er på 0.7 ohm og er god og fleksibel. Jeg har kjørt den på 21.6 watt og brukt den både til myke små lungetrekk, da med helt åpen luft, og jeg har brukt den som MTL og lite luft. Jeg opplever ingen brukerproblemer med denne tanken overhode 😀 Det er faktisk den jeg har tydd mest til i det siste. Den gir god smak og mer enn nok damp på 21.6 watt 🙂 Jeg ville dog vært forsiktig med å kjøre for tykk juice på denne. Den har små juicekanaler. Men jeg har kjørt hvert fall 2 tanker med 70/30 VG/PG på den uten problem. Dette bare for å teste at den tålte det. Jeg liker den dog best med 50/50 VG/PG juice. Jeg er sykt fornøyd med holdbarheten på coilen i denne tanken. Jeg har nå brukt samme coil (fordamperhode/dings) siden 21 Mars og i dag er det 11 Mai! Og jeg fyller tanken i hvert fall 2 ganger pr dag….. Men jeg kjenner nå at den begynner å bli litt ustabil, så det er nok snart på tide å bytte.

Så til min konklusjon-

Dette mener jeg er en av de beste startsett du kan kjøpe for øyeblikket. Jeg vil helt klart anbefale det både til nybegynnere og til de som liker MTL (munn til lunge/røyketrekk)

Følte du at dette var noe for deg, kan det kjøpes hos Dampmannen for kr 699,- (fraktfritt over kr 500,-)

Spesifikasjoner:

 • Effekt: 1-50 watt.
 • Tank størrelse: 53 x 22mm og 2ml væskekapasitet.
 • Mod størrelse: 75 x 38 x 23mm.
 • Kompatibel med 4 typer fordamperhoder(Stainless Steel, Nikkel,Titan og Kanthal).
 • Kan lades med micro USB (1A hurtiglading)
 • Innebygget 2500mAh Li-Po batteri
 • Auto rotasjon av display

 

Innhold i esken:

 • 1 x Aspire Zelos mod.
 • 1 x Aspire Nautilus 2 tank (0.7ohms fordamperhode installert)
 • 1 x Fordamperhode på 1,8 Ohm.
 • 1 x Ekstra glass.
 • 1 x USB ladekabel.
 • 1 x Ekstra munnstykke (drip-tip
 • 8 x Ekstra o-ringer
 • 1 x Bruksanvisning på Engelsk.

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: