NASTY JUICE DEL 2

Nasty

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Nosmoke.

Jeg fikk jo først en type i denne serien. Den skrev jeg om for en stund siden. Jeg var derfor spent på hvordan resten smakte. Dette er en serie hvor alle inneholder mint. Alle smakene er friske og litt kjølende. Hele serien kommer i 70/30 vg/pg

Dette var på mange måter en enkel serie å teste og la deg ikke lure av navnet! Det var klare lette smaker. Ikke så mye hokuspokus. Jeg syns denne går som enten elsker du smaken eller så hater du den. For meg ble flere som var bra enn det dårlige 🙂

nasty_juice_-_asap_grapeAsap Grape – Røde druer og bærblanding

Beskrivelse fra Nasty Juice:

Black grape combined with ripe berry and other fruits alike produces this delicious grape juice. The bitter exhale taste of grape is topped with the taste of berry to create a taste that you will never get bored of. You won’t get the burning taste like you always get from other grape juice in the market. Don’t believe it? Try it!

Dette lukter en deilig blanding av bær. Mens det smaker noe du helt klart trenger når du er forkjøla! Dette er Rød Sharps 🙂

nasty_juice_-_bad_bloodBad Blood – Solbær

Beskrivelse fra Nasty Juice:

One of the most sought-after fruity flavours worldwide market especially in the UK is brewed to perfection. The sweet earthy blackcurrant flavour mixed with low mint resulted in a superbly refreshing feel and clouds.

Lukter og smaker helt klart som det skal. Dette må være det nærmeste jeg har smakt Red Astere. Smaker lilla Sharps 🙂

nasty_juice_-_devil_teethDevil Teeth – Honningmelon

Beskrivelse fra Nasty Juice:

Smooth summery atmosphere best describes the fresh honeydew flavour. The taste when inhaled is pleasing while exhaled is captivating. It might give you a summery feel but it is for sure great for all year round.

Joda, det lukter jo honningmelon med en gang flaska blir åpnet, men når jeg lukter nærmere, minner det mest om negl-lakkfjerner! Smaken var heller ikke jippi. Smaker såpe med melon……

nasty_juice_-_fat_boyFat Boy – Moden eksotisk Mango

Beskrivelse fra Nasty Juice:

This flavour is a genius blend of ripe mango and exotic mango of the East. The smell of mango is aromatically pungent yet not too overpowering.  The right note of sweetness and a tiny hint of sourness combined with the easy-breezy coolness of mint gives you a taste of paradise.

Er jo ikke tvil om at dette lukter mango. Ja det smaker mango også….bare alt for mye alt for moden mango. Bikker faktisk litt over til råtten….

nasty_juice_-_slow_blowSlow Blow – Ananas og limebrus

Beskrivelse fra Nasty Juice:

The flavour of pineapple layered with lime soda that will surely make you taste its freshness without getting bored! The thin pineapple slice ensures you enjoy inhaling it until its last drop. With its mild and fresh taste, this juice is created for your daily vaping flavour.

Dette lukter en deilig blanding av ananas og lime og det smaker helt klart det samme. En frisk og god smak. En av mine favoritter i denne serien 🙂

nasty_juice_-_wicked_hazeWicked Haze – Lemonade og solbær

Beskrivelse fra Nasty Juice:

This time we come up with a widely favoured flavour, a mix of blackcurrant and lemonade that creates an incredibly extraordinary exhale taste. Lemonade layer is perfectly blended without overdoing it, creating a heavenly feel. Taste the blackcurrant when you inhale and the non-brackish lemonade when you exhale, you will definitely be impressed at first inhale! To us, this combination is just perfect.

Solbæra kommer ikke så godt igjennom når du lukter på den. Jeg kjenner nesten bare lemonade. Men på smak blir det en god mix. Smak av kald sommerdrikke 🙂

nasty_juice_-_green_apeGreen Ape – Friske epler

Beskrivelse fra Nasty Juice:

Experience the goodness from this mild yet flavourful apple e-juice. The just right of the sweetness and a little hint of tanginess of an apple that you used to eat best describes how real the taste of this flavour. Take a ‘bite’ of an apple with Nasty Juice!

Enklere enn dette blir det ikke! Har du lyst på litt søtt grønt eple? Ja da damper du på denne 🙂

Denne kommer også med den kule metalboksen!

nasty_juice_-_trap_queenTrap Queen – Jordbær rett fra åkeren

Beskrivelse fra Nasty Juice:

This flavour contains a flavourful ripe strawberry fruit freshly harvested from farm. You’ll be thrilled with the freshness and the sweetness that will make you feel like you’re in a strawberry farm. Give it a shot!

Jeg klarer ikke helt å skjønne hvor de har gjemt jordbæra hen i denne… Ikke lukter det jordbær og ikke smaker det jordbær. Det smaker bare kaldt og syntetisk.

Kommer også i kul metalboks!

Alt i alt må si jeg syns dette er en bra serie. Jeg liker faktisk 5 av 8 😀 Så skulle dette friste for deg, finner den hos Nosmoke for bare kr 179,- for 50 ml

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: