PACHA MAMA

PKQ3WFP

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Ismokeking Drammen.

Dette med juice er ingen enkel sak. Vi er jo alle så forskjellig på hva vi liker. Noen vil at det skal smake mye, andre at det bare skal komme et hint av smaken.

Jeg vil nok si at denne serien kommer inn under kategori «lite smak» Den egner seg nok best på smakstanker eller dripper. Dette for å få frem mest mulig av smakene. Jeg har testet alle smakene både på tank og på dripper.

Vg/Pg er 70/30 og de kommer i 60ml flasker.

 

uten navnPeach, Papaya and Coconut Cream –

På tank syns jeg denne bare ble søt og kjedelig. Eneste smak som kommer litt igjennom er kokos. På dripper kom det helt klart frem mer smak. En mild god ferskenkrem.

 

 

 

uten navn2Mango, Pitaya and Pineapple –

På tank smaker denne tørr emmen mango, dog veldig mild i smaken. Den endrer helt karakter når jeg tester den på dripper. Da kommer faktisk både mangoen og ananasen frem. En mild god blanding.

 

 

 

uten navn1Strawberry, Guava and Jackfruit –

Denne er det ikke så mye å si om. Like mild og litt kjedelig både på tank og på dripper. Svak jordbær med en tvist i bakgrunn.

 

 

 

Jeg må nok dessverre si at denne ikke var noen høydare for meg. Jeg syns det smakte alt for lite. Ingen smaker kom skikkelig igjennom. Ble litt kjedelig rett og slett for meg.

Men som sagt…dette med juice er ikke lett. Så leter du etter smaker som ikke smaker for mye, er dette helt klart en serie for deg.

Denne juicen kan du bestille hos Ismokeking Drammen  Bare send dem en melding på facebook og de sender den med glede hjem til deg 😀

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: