SMOK AL85 KIT

images1

Denne omtalen er laget ut i fra Dampenappens personlige meninger. Varen er levert av Dampmannen.

 

Denne modellen hadde jeg ikke hørt så mye om før jeg fikk den, men jeg visste at det var lillebroren til Alien 220. Jeg har hatt denne en stund nå da jeg ville virkelig teste den. Ikke minst med tanke på lakken. Jeg vet det er flere som har hatt problemer med at lakken flasser av på storebror. Dette har jeg dog ikke opplevd på AL85’n som jeg fikk.  Den har vært med meg nå i tykt og tynt i 14 dager. Slengt rundt i veska, i bilen og ikke minst i stallen. Det er ingen tegn på at lakken skal slippe 😀

Tank

AL85 kommer som mod alene eller som Kit med TFV8 Baby Beast på toppen. Jeg har hatt tanken siden den kom på markedet her i høst, og har jeg  brukt mye. En liten søt tank som gir mye god smak og godt med damp. Til tanken følger det med 2 stk coiler. 1 x 0.4 ohm V8 Baby-Q2 Coil (40-80 watt) og 1 x 0.6 ohm V8 Baby-Q2 Coil (20-50 watt). Begge disse coilene egner seg best til DL (direkte lungetrekk) Tanken har super enkel påfylling på toppen. Bare å slide toppen over til siden, fyll på og slide tilbake. God justering av luft i bunnen. Som sagt lenger opp, har jeg hatt denne tanken lenge og har alltid vært veldig fornøyd med den. Ikke opplevd noe form for problemer med noe 🙂

smok-baby-alien-battery-insertion

Så var det Baby Alien AL 85…Den ligner egentlig veldig på Pico. Bare pittelitt større. Jeg syns faktisk denne her ligger bedre i hånda. Den har mye større display med mye mer info og fyreknappen er hele den ene kortsiden. Knappen er dog ikke så løs at det er fare for at du fyrer av ved et uhell. Du må trykke til for at den skal fyre. Som Pico bruker den 1 stk 18650 batteri (må kjøpes ved siden) som enkelt byttes på toppen. Moden har også en sølekant rundt batterihullet. Dette gjør at det er så og si umulig å søle juice ned på batteriet selv om tanken din skulle lekke.

Uten navn-1

Så har vi displayet… Her får du info om alt du trenger å vite, også hvilken temperatur det er på selve moden. AL85 har alle innstillinger du trenger, både watt, temperatur og memory. Du kan også stille hvor hardt du vil den skal fyre av med gang du trykker. Minus på innstillinger er at du må vente til den selv går tilbake til vanlig skjerm. Du kan ikke trykke deg ut selv. Dette er selvsagt bare en bagatell da du ikke er inne i menyen i tide og utide. Et stort pluss er at du ikke kan justere på pluss og minusknappene når displayet er godt i dvale. Skjermen må aktiveres først. 5 trykk av/på og 3 trykk for å komme inn i menyen. Jeg anbefaler alle å lese bruksanvisning ved bruk av damputstyr med mange innstillinger. Sørg også for at du bruker rett coil i rett modus 🙂

Så hva er min konklusjon på denne….. 

Jeg vil si at dette er et supert kit for deg som ikke vil ha det så stort men som liker DL (direkte lungetrekk). Moden går til 85 watt og 510-kobling som gjør at de fleste andre tanker også kan brukes 🙂 (Husk og alltid sjekke hvor mye coil i andre tanker krever) Alt i alt vil jeg si at dette kittet anbefales!

Så frister dette, finner du det hos Dampmannen til kr 699,- 😀

SMOK AL85 85W mod egenskaper:

 • Bruker en stk 18650 Batteri – Ikke inkludert
 • Størrelse: 71x48x27mm
 • Utgangseffekt: 1-85W
 • Batteri indikator
 • Ergonomisk plassering av knappene
 • Batteriluke på toppen
 • Passer med tanker opptil 25mm
 • Minimumsmotstand fordamper: 0.06ohm
 • Rekkevidde temperatur: 200-600F / 100-315C
 • Støtte for temperaturstyring med Ni200 nikkel, titan og rustfritt stål
 • Sinklegert kontruksjon
 • OLED display med mye informasjon
 • Mikro-USB port med mulighet for firmware oppdatering
 • 510 tilkobling

SMOK TFV8 Baby Beast Tank egenskaper:

 • 510 tilkobling
 • Konstruksjon i rustfritt stål og glass
 • Simpel toppfylling med roterende topplokk
 • Doble hull for luftjustering i basen på tanken
 • Ekstra bred delrin drip tip
 • 22mm diameter
 • 3ml juicekapasitet

I esken:

 • 1 x Baby Alien AL85 85W TC Mod
 • 1 x TFV8 Baby Beast Tank
 • 1 x 0.4 ohm V8 Baby-Q2 Coil
 • 1 x 0.6 ohm V8 Baby-Q2 Coil
 • 1 x Mikro-USB kabel
 • Bruksanvisning på Engelsk
 • Reservedeler

 

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

 

2 kommentarer om “SMOK AL85 KIT

 1. Tanken min lekker…ut av luftehullet. Ellers er jeg veldig fornøyd med den. Men inntil jeg finner ut av lekkasjen så blir den minimalt brukt (veldig irriterende at den lekk). Ser det ligger masse videoer på youtube, med forskjellige løsninger på problemet. Jeg får gå igjennom de og håpe det løser seg.

  Liker

  1. Jeg håper det har løst seg for deg og jeg beklager at jeg ikke svart deg før. Om du fremdeles har problemer, send meg gjerne en pm på facebook, så skal jeg hjelpe deg 🙂

   Liker

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: