ASPIRE NAUTILUS 2

Brosvapor-Provide-newest-original-Aspire-Nautilus-2

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Nosmoke

5_2Denne gledet jeg meg til å få testet! Nautilus er vel en av de tankene som har vært lengst på markedet og er vel også en av bestselgerne. Noe jeg mislikte med versjon 1, var at den hadde en tendens til å sette seg fast i basen. En måtte til tider være ganske så oppfinnsom for å få åpnet dem. Så derfor var jeg spent på om dette var fikset på versjon 2.

 

 

 

uten navn1Denne tanken kommer i 4 farger. Sort, sølv, rød og grå. Den er også TPD- godkjent. Altså den er på 2 ml og har toppfylling. De har også endret så ikke hele tanken er i glass, noe som selvsagt er veldig praktisk 😀 Den er også enkel å skru fra hverandre. Bare å holde i bunnen og skru den fargede delen av. Så dette er tydelig forandret i forhold til versjon 1. Et stort pluss 🙂  Pass på å holde tanken helt rett! Ellers heller du juicen rett og slett ut. Dette var et lite minus, men husker du på det, er det ikke noe problem. Påfyllingen er stor god. Det er også enkelt å følge med på hvor mye juice som er imagesigjen på tanken. Store gode vinduer. Glasset sitter i gummipakninger. Det sitter godt fast, men jeg har gjort det som en vane å sjekke at det sitter godt nok ved hver påfylling. For blir dette sittende skeivt, er det selvsagt stor fare for lekkasjer. Den har også veldig god luftjustering. Fem forskjellige hull. Fra veldig åpen til veldig lukket.

nautilus-2-aspireMed i pakken til denne følger det med 2 stk coiler. En på 1.8 ohm som er den vi kjenner godt til fra før. Denne liker seg utelukkende til MTL (munn til lunge) og 13-15 watt. Den andre i pakken er på 0.7 ohm og er god og fleksibel. Jeg har kjørt den på 22 watt og brukt den både til myke små lungetrekk, da med helt åpen luft, og jeg har brukt den som MTL og lite luft. Den har nå vært med meg i tykt og tynt hver dag i 14 dager. Jeg opplever ingen brukerproblemer med denne tanken overhode 😀 Det er faktisk den jeg har tydd mest til i det siste. Den gir god smak og mer enn nok damp på 22 watt 🙂 Jeg ville dog vært forsiktig med å kjøre for tykk juice på denne. Den har små juicekanaler. Men jeg har kjørt hvert fall 2 tanker med 70/30 VG/PG på den uten problem. Dette bare for å teste at den tålte det. Jeg liker den dog best med 50/50 VG/PG juice.

I pakka følger det også med et ekstra glass, om uhellet skulle være ute, nye pakninger og en ekstra dripptipp. Den kommer også i TPD-godkjent innpakning.

Så hva er min konklusjon om denne…..

Dette er en tank jeg helt klart vil anbefale alle nybegynnere, men også de som har dampet en stund og er ute etter en god MTL-tank 😀

Kunne du tenke deg å prøve denne, finner du den hos Nosmoke for bare kr 259,-

Aspire_Nautilus_2_8_1ceb4c1f-1659-4fc8-918a-78c910e4ccc3

Innhold i pakken:

  • 1 x Komplett Aspire Nautilus 2 Tank (0.7ohms fordamperhode montert)
  • 1 x Fordamperhode til Nautilus (1,8 ohm)
  • Link til 0.7 ohm finner her
  • 1 x Ekstra glass
  • 1 x Ekstra munnstykke (drip-tip)
  • 8 x Ekstra o-ringer
  • 1 x Brukerveiledning på engelsk
12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

2 kommentarer om “ASPIRE NAUTILUS 2

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: