NASTY JUICE

IMG_3781

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varer er levert av Nosmoke

Denne juicelinjen er en av de beste i Malaysia, der den også blir laget. De startet sin produksjon i Juli 2014. Jeg må si den har det kuleste navnet jeg har hørt, og innpakningen alene på de 3 nye, er egentlig grunn nok til å kjøpe dem. Hele serien har et lite hint av mint som gjør den frisk og klar i smaken. Foreløpig har jeg fatt bare den ene, men en liten fugl hvisket meg i øret at så fort de er på lager igjen, skulle det komme flere. Jeg gleder meg allerede 🙂

imagesM8SEUNTZCush Man – You’ll never find this one of the best fruity-taste of this mango flavoured e-juice. The authentic taste with a pleasant aroma will boost your appetite. This is one of the must try flavour recommended by our regular and reliable customer. Don’t miss it!

Jeg må bare si at dette er den klareste smaken jeg har kjent på lenge. Produsenten skryter av at dette er en Authentic smak, og det har de helt rett i! Dette smaker Mango. Deilig søt mango. Det lukter deilig mango i hele huset også…hehe  Så liker du mango, er denne helt klart å anbefale:)

Kjøpes hos Nosmoke for kr 179,- for 50 ml

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

En kommentar om “NASTY JUICE

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: