THE MASK RDA

23567a2b190118cb1a974733a98e3514-image

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varer er stjålet fra Frank Tinnmansvik 😛

20170308_214145844_iOSHva er den beste måten å få testet ut masse forskjellig utstyr på? Jo…blogg er nr 1. Men så er det ikke alltid en får tilsendt det en har lyst til å teste og en kan jo ikke kjøpe alt mulig heller…. Så hva er løsningen da? Jo…jeg stjeler Frank sitt 😀

Denne gangen har jeg stjålet The mask RDA fra Times Vape. På gjerningsøyeblikket satt den fast på en Squonker fra Steamcrave, så da fikk jeg testet det også 😛

En ting med dette squonkergreiene lærte jeg meg fort. Her er det viktig å ha kontroll på de rette fingrene…..altså ikke trykke på flaska når du skal ta et trekk. Og ikke trykke på fyreknappen når du skal fylle dripperen. Men klarer jeg dette da? Neida…bare i kveld har jeg vel tatt motsatt sikkert ti ganger…hehe  Jeg skylder på at jeg er både blond, blåøyd og kvinne ❤

8eb095040aKanskje jeg skal forklare litt hva en squonker er da. Det er rett og slett en mod som både kan være mekanisk og regulert, hvor det er plassert en flaske inni som du fyller juice på. Du klemmer bare på den for å fylle dripperen på toppen. Det er selvsagt viktig at det som sitter på toppen støtter dette, ellers virker det ikke. Mange rda og rdta kommer med utskiftbar senterpin som da gjør dette mulig. Fordelen med dette er at du slipper å dryppe juice ned i dripperen.

 

Så var det dripperen da, The Mask! Bare navnet på den er jo kult. Jeg tester den med oppsettet som sitter i. Ikke den beste jobben Frank har gjort. Dette bærer preg av at han har kastet dem inn. To vanlig kanthal coiler 2017-new-design-Mask-RDA-airflow-controlsom blir 0.25 dual. Men likeså, etter å ha byttet ulla, blir dette allikevel veldig bra. Smaken er bare helt nydelig! Selvsagt har jeg puttet i en juice jeg liker veldig godt. Og nei det er ikke Orgasm 😛 Jeg vil si denne dripperen virkelig klarer å få frem rett kombo av smaker. Det lager også masse deilig tykk damp. Dekket på denne er av typen «bro» med to skruer på hver side. Broa og skruene er av 24K gull. Du kan selv velge singel eller dualcoil. Du regulerer luftinntaket etter hvor mange coiler du har i. Luftinntaket er nede. Kanskje litt trangt for en stor mannehånd å coile om, men det merker jo ikke jeg noe til 🙂 Den kommer i fargene gull, sølv og sort. Og til alle tre følger det med bellcap (gjennomsiktig gul plasttopp) Dripptippen er såkalt «wide-bore»

2017-new-design-Mask-RDA-airflow-control1Jeg må helt klart prøve meg frem med litt forskjellige bygg på denne før Frank får den tilbake. Og ikke minst plassere coilene optimalt. Så dvs det bare kan bli enda bedre 😀

Min konklusjon på denne dripperen er at den er rå på smak. Anbefales! Pen å se på er den også. Så frister dette kan den kjøpes hos PgVg til kr 499,-

MASK RDA SPESIFICATION:
-24MM DIAMETER
-23MM TALL(WITHOUT DRIP TIP)
-BRIDGE CLAMPDESIGN
-BOTTOM AIR FLOW SYSTEM
-REPLACEABLE SQUONK PIN
-24K GOLD PLATED DECK
-24K GOLD PLATED BRIDGE POST / CLAMPS / PIN
-WIDE-BORE PEI DRIP TIP
-REPLACEABLE PEI SLEEVE
-HYBRID SAFE
-PEEK INSULATOR
-ENGRAVED ANONYMOUS MASK LOGO
COLORS AVAILABLE:

-POLISH STAINLESS STEE/GOLD/BLACK COLOR AVAIL

PACKAGED INCLUDES:

-MASK RDA
-DRIP TIP
-EXTRA PEI BODY
-VAPE BAND
-SPARE PARTS BAG

bb46444d6a704626a715b35b141b2719-image

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: