JOYETECH UNIMAX 25

96777_Joyetech_Joyetech_UNIMAX_25_Startsett_1

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag.

 

96777_Joyetech_Joyetech_UNIMAX_25_Startsett_2Ja her har vi enda en nyhet fra Joyetech. Denne kommer i flere kule fargekombinasjoner og er en god størrelse å holde i hånda. Tanken kan også tas av. Den kommer i både 22mm og 25mm. Jeg har testet den store og jeg fikk den i rååååååsa 🙂 Det følger med stickers i en annen farge og gummipakninger. Stickersene er i skinnimitasjon.

96777_Joyetech_Joyetech_UNIMAX_25_Startsett_7Så hva syns jeg om denne…..Jeg vet faktisk ikke helt. Denne har samme type coiloppbygning som Aio og Cubis og de har jeg aldri vært fan av. Jeg sliter med at jeg brenner de fort. Coilene som følger med her er til DL (direkte lungetrekk) De er luftige og fine sånn sett. Jeg skulle ønske jeg hadde fått med adapter så jeg kunne brukt den nye coiltypen som er kommet til Aio/Cubis. Jeg fikk nemlig også med en pakke av de jeg skulle teste. Og her ble 96777_Joyetech_Joyetech_UNIMAX_25_Startsett_8jeg meget overrasket. Jeg klarer bare ikke å brenne den! Selv med sykt lange harde lungetrekk, funker den helt supert 😀 De er i utgangspunktet ment til MTL (munn til lunge) men jeg måtte jo prøve å ødelegge dem…..hehe  Må innrømme at jeg ikke trodde på Rune. Han skrøt veldig av dem. Men jaggu hadde han rett. Så derfor skulle jeg ønske jeg hadde fått adapter, så jeg kunne puttet disse i Unimax’n. Da hadde jeg nok likt den jeg også. Jeg hater brente coiler nemlig!

96777_Joyetech_Joyetech_UNIMAX_25_Startsett_6Ellers er det superenkel toppfyll på denne, og god luftjustering i toppen. Batteriet er på 3000mAh og lades via USB.

Jeg syns jo ikke det er noe hyggelig at jeg gjør omtale på noe jeg ikke liker, men sånn er det no bare. Jeg må jo være ærlig 😀 Sorry Rune ❤

Min konklusjon på denne er at den passer supert til alle som elsker Aio, Cubis og Cuboid Mini 😀

Så syns du dette hørtes morsomt ut, kan den kjøpes hos Friskedrag for 499,-

96777_Joyetech_Joyetech_UNIMAX_25_Startsett_2

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Ja, men dampvæske medfølger ikke.
Tank Joyetech UNIMAX 25 Tank
Batteri Joyetech UNIMAX 25 3000 mAh
Fordamperhode Utskiftbart
System 510
Gjenger 510
Materiale Metall, pyrex glass
Lading USB
Størrelse (H/D)  134,5 mm / 25 mm
Vekt m/tank 156 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x UNIMAX 25 E-sigarett Batteri

1x UNIMAX 25 Tank

2x Fordamperhode BFL Kth-0.5 Ohm

1x Ekstra glass

2x Stickers med andre farger

1x Reservedeler

1x USB Ledning

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: