Nå er det vel nok….

Som jeg har skrevet i et innlegg før i vinter, har det skjedd en del. Først ble min datter syk (Osteomyelitt) og så dør en god venn. Dette tærer på. Og når en tror at nå er jeg kommet ovenpå….så kommer det igjen!

Denne gangen min sønn….

Han ble født i februar 2003, 6 uker for tidlig. Liten og spe… Det viste seg at han han hadde hull i hjertet. Dette rettet seg av seg selv natten før han skulle opereres (heldigvis). Han har alltid vært småspist og tynn og mye syk. Men denne høsten var det noe som fikk meg til å reagere. Det var noe som ikke stemte. Vi fikk time hos fastlegen. Han var enig med meg og henviste videre til barneavdelingen. Han ble lagt inn og mange prøver tatt. Vi har vært inn og ut ukentlig siden oktober. I dag kom svaret. Han har Morbus Crohn! Nå vet jeg at dette er en alvorlig sykdom….men ut i fra uttrykket på legen, tenkte jeg at dette var noe langt mer alvorlig! Jeg ble lettet da han sa det. For dette vet jeg han fint kan leve med. Jeg så for meg kreft i tarmene!! Så dette fikk vi altså vite i dag den 28 fed 2017 kl 17. Masse info om behandling og om hva som skjer videre og så kunne vi reise hjem. Vi var hjemme ca kl 20. 

Jeg synker ned på en krakk på kjøkkenet og deler mine tanker med Kristin. Vi blir enig om at et glass vin passer bra nå. Jeg får ikke før helt det opp, før min bror er på telefonen. «Vi henter deg nå! Pappa er på tur i sykebil til sykehuset. Hjertet hans….» 

Det går bra med pappa. Det var hjerteflimmer. Han er innlagt, men alt er under kontroll. 

Så nå sitter jeg her, utslitt i hodet, kl 03.00 Men nå kjenner jeg at det begynner å bli fullt! Hvor mye skal jeg fikse liksom? 

En kommentar om “Nå er det vel nok….

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: