asMODus MINIKIN 2

60edde0792c271ec1e778b2918f4e047-image

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av PgVg

Her skal jeg være helt ærlig med det dere. Denne har jeg faktisk smisket meg til 😉 Jeg syns den var så fin i Råsa ❤ Jeg hadde bare sååååå lyst til å utforske den for så å fortelle dere hvor fin og råsa den var…..

Men selvsagt har den mye annet fint utenom at den er rosa! asMODus er kjent for å lage bra modder med gode chipper. Så også på denne! Chippen inni heter GX-180-HT og er utviklet av asMODus selv. De setter selvsagt kvalitet i høysetet. asMODus holder til i Los Angeles, California, hvor de også produserer sine produkter.

box-minikin-v2-180w-par-asmodusMinikin 2 støtter opp til 180 watt og kommer med touch-skjerm. Må innrømme at jeg var litt skeptisk til dette, da jeg har vært borti i en del modder med dette hvor blant annet tastelåsen ikke fungerer optimalt. På denne er dette ikke noe problem 😀 For å åpne skjermen, drar du fingeren ned og trykker på den innstillingen du vil endre. Watt-styrke for å få frem + og – og Power for å komme inn i meny-valg. Helt genialt! Virker hver gang.

Den kommer også med en ny meny mulighet jeg ikke hadde vært borti før. Noe som heter «Curve», som du finner under menyvalget MODE->PWR. I denne innstillingen kan du velge 5 egne watt-innstillinger og tid. Jeg liker for eksempel ikke at dampen min blir for varm, men jeg vil den skal fyre litt hardt med en gang for å få i gang coilen. Derfor har jeg stilt inn at den fyrer først på 49 w i 1 sek, så 48/1, så 47/1, så 43/1 og 20170217_171204784_iostilslutt 40/1. Dette gjør at dampopplevelsen blir akkurat som jeg vil. Den fyrer hardt og går sakte ned uten at dampen blir varm. Jeg syns også dette gjør at coilen oppfører seg bedre. Minikin 2 kommer selvsagt også med alle de andre kjente innstillinger som støtter temperaturkontroll også.

Den kommer i 5 farger og 2 typer gods. Fargene sort og lilla er matt og kjennes litt gummiaktig ut, men sølv,gull og rosa er blank, glatt metall. Som sagt, fikk jeg tilsendt en rosa en, altså blankt metall. Dilla Mc Dampers mente denne var kald og hard å holde i 😛 Hun mente den sorte matte i gummi var bedre. Vel frøken Dilla….nå har det seg sånn at jeg var så griseheldig at jeg vant en lilla en fra en thd6xyrversvensk dampebutikk, på selveste Valetine’s Day. Så nå kan jeg virkelig utale meg om hvordan de er å ha i hånda 😀

Liker jeg den kald og hard eller myk og gummiaktig?

For det første er ikke den rosa kald. Den er oppleves heller ikke som glatt, noe som overrasket meg litt. Men jeg må innrømme at jeg også liker den lilla med sin varme gummifølelse. Så hadde noen sagt jeg måtte velge hadde det helt klart blitt vanskelig. Så jeg tar en Ole Brum….»Jatakk begge deler» 😀

Utformingen på modden er også veldig bra. Smalere foran thlpw36jm6enn bak. Den hviler godt i hånda. De drives med 2 stk 18650 batterier. God flate under som gjør at den står stødig på bordet.

Dette er en mod jeg helt klart kan gå god for og vil anbefale!

Så fristet det med en kald og blank eller en varm og gummiaktig finner du dem hos PgVg for bare  kr 990,- 😀 Husk batterier av *Hige Drain* kvalitet som er gift, da denne modden går høyt i watt.

Bør også lades ved ekstern lader!

Takk til Michael hos PgVg 🙂

Tekniske spesifikasjoner:

  • Benytter 2×18650 batterier (medfølger ikke)
  • Touch screen type : kapasativ type.
  • Watt: 5.0 – 180.0W
  • Watt område (TC modus: 5.0 – 120.0W
  • Atomizer ohm : 0.1 – 2.5 ohm
  • Max volt: 7.5V
  • Peek utgangseffekt: 45A
  • Temperatur område: 212° – 572°F / 100°C – 300°C
  • Oppgraderbar
12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: