SMOK STICK V8

smok-stick-v8-kit-review-1024x480

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlig meninger. Varen er levert av Dampmannen.

Denne har jeg virkelig ventet på! Jeg er blitt en Smokfan når det kommer til tanker. Fra før smok-stick-v8-vaporiderhar jeg testet Tfv 4, Tfv 4 Micro, Tfv 8, Helmet, Baby Beast og Vape Pen 22. De to siste syns jeg har vært helt rå på smak. Derfor var forventningene ganske store når jeg fikk denne.

Batteriet her har 3000 mAh og måler 24,5 mm. En god størrelse å holde i. Lades med USB. Ingen innstillinger tenke over. Bare trykk og damp 🙂

Så har vi tanken på toppen! Big Baby Beast….Rommer 5 ml. Den bruker samme coiler som babyen, noe som er veldig praktisk. Den fylles fra toppen på samme måte som både lillebror Baby og storebror 8. Bare å slide tfv8_big_baby_by_smok_blk-5_1toppen til siden.                   Husk å sjekke at pakningen sitter skikkelig på plass før du lukker. Jeg har hørt noen sier at en skal lukke lufta på dem før fylling, men det har jeg aldri gjort. Mulig jeg har hatt flask da som ikke har fått lekkasjer 🙂 Tanken har veldig bra luftjustering. Ikke så åpen som storebror men heller ikke så trang som lillebror.

Så har vi smaken…..den perfekte smaken vi alle jager etter! For å være helt sikker på hva jeg mente, helte jeg min favoritt juice på en Steamcrave, på Vape Pen, på lillebror og på Big Baby. Jeg drev egentlig å skrev omtale om denne juicen og var ikke helt ferdig enda, men den smakte så sykt godt på Big baby at 60ml var borte på et vipps! Så konklusjon når det kommer til smak, er at denne er rå ❤

smok-stick-v8-starter-kit-startovyj-nabor

Egentlig var også planen min å bruke denne i en giveaway…..men det utgår. Denne må jeg bare beholde selv 😛 Men vi får se, kanskje jeg gjør det allikevel 🙂

Dette kittet egner seg ikke for en nybegynner. Her snakker vi direkte lungetrekk og masse damp. Ved fullt batteri skyter denne over 80 watt. Men for de som er vant til lungetrekk fra før, er denne helt klart å anbefale 🙂

Så…har du lyst på dette rå settet er det bare å ta kontakt med Dampmannen. Den blir da din for bare kr 449,- . Denne prisen gjelder kun ved kjøp via nettbutikk. 

Spesifikasjoner Stick V8 Kit:

 • Materiale: Aluminium
 • Mål: 131 x 24.5mm
 • Vekt: 148.5 gram
 • Batterikapasitet: 3000 mAh
 • Kapasitet tank: 5ml
 • Oppladbart batteri med mikro-USB
 • Beskyttelse mot overoppheting
 • Beskyttelse mot kortslutning
 • Kutter automatisk etter 8 sekunder
Innhold i esken:
 • 1 x Smok V8 Batteri (3000mAh)
 • 1 x Smok Big Baby Beast (5ml)
 • 1 x V8 Baby-M2 Core (0.15 ohm) (montert i tanken)
 • 1 x V8 Baby-M2 Core (0.25 ohm)
 • 1 x USB ladekabel
 • 1 x Pose med reservedeler
 • 1 x Vape band (silikonring til å ha rundt tanken)
 • 1 x Bruksanvisning på engelsk

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: