JOYETECH OCULAR

joyetech-ocular-c-touch-screen-tc-mod-600x600

Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag

20170126_152039000_iosHer har vi en morsom dampedings fra Joyetech. Denne har gått hakket videre. Her kan du både laste inn dine egne bilder og bruke den som mp3 spiller.Til og med skritteller har de klart å putte inn i denne. Det følger også med en app som gjør at du kan overvåke din egen dampehistorikk og laste over bilder via bluetooth.

20170210_082057000_iosDet er en stund siden jeg fikk denne i posten, men det var litt start problemer. Og da fordi det var ferie i Kina, tok det litt tid før Joyetech fikk rettet det opp. Men nå fungerer det som det skal 🙂

Dette er jo i utgangspunktet en helt vanlig mod med touch- skjerm. De har bare proppet den med litt ekstra greier. Er jo selvsagt gøy å ha sine egne bilder som screensaver 😛 Og det kan jo være praktisk at du kan høre på musikk samtidig som du damper når du er ute på tur. Skjermen på denne er stor og oversiktlig og den er enkel å bruke. Den har også skjermlås. Den aktiviseres automatisk når du trykker på fyreknappen.

ocular_c_09

For å overføre bilder til mod’n bruker du enkelt appen på telefon. For å overføre musikk, må du hente ned overførings-/oppgraderingsfil fra Joyetech. Musikken må selvsagt være en mp3-fil. Du kan også overføre bilder derfra, men de må da ha rett dimensjon. Jeg syns bilder var enklest fra telefon via blåtann 🙂

ocular_joyetech-25Siden jeg selv ikke har blitt så flink på videoredigering enda, velger jeg å legge ved en video fra Joyetech som viser de forskjellige menyknappene. Videoen kan du se her.

Den varianten jeg har fått, har innebygd batteri på hele 5000 mAh, går til 80 watt og støtter også temperaturmodus. Ocular C er bittelitt størrre, bruker 2 stk 18650 batterier og går til 150 watt. Begge har 2GB lagring.

Så hva syns jeg om denne….Dette er jo helt klart en morsom greie. De tilførte egenskapene har ingen ting med selve dampeopplevelsen å gjøre, og den fungerer helt supert til selve dampejobben. Jeg liker at displayet er enkelt å bruke. Et lite minus på denne er at skjermlåsen noen ganger går av av seg selv…..så vær litt obs på dette. Om du vil bruke alle ekstrafunksjonene på Ocular, må du ha litt teknisk innsikt 😀 Dog fungerer den selvsagt uten at du bør legge inn bilder og musikk også.

Syns du dette høres spennende ut kan den kjøpes hos Friskedrag for kun kr 1049,-

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Dampvæske og tank medfølger ikke.
Tank Medfølger ikke
Batteri Internt 5000 mAh
Fordamperhode
System 510
Gjenger
Materiale Metall
Lading USB
Størrelse (H/D/B) 86 mm / 43 mm / 30 mm
Vekt 244 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Joyetech Ocular Enhet

1x Micro-USB Kabel

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

 

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

 

 

4 kommentarer om “JOYETECH OCULAR

  1. hei,
    har fått meg denne damperen men sliter litt å få til overføringene, oppdateringer ikke noe problem.
    lurte på om du kunne hjelpe meg?
    mvh. Roy

    Liker

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: