ASPIRE POCKEX POCKET AIO

thhsocf4wq

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag

Etter at den første AIO (all-in-one) fra Joyetech kom ut for snart 1 år siden, har det kommet flere av samme type fra andre produsenter. De kommer nå også i mange varianter og størrelser. Jeg har nå fått gleden av å teste en Pockex fra Aspire.

88580_aspire_aspire_pockex_pocket_aio_2Denne er like søt som den er liten og god 😛 Og ja den kommer i både guttefarger og jentefarger ❤ Men la dere ikke lure av at den er liten…..denne gjør jobben sin med glans!

47260_aspire_aspire_nautilus_x_fordamperhode_1-5_o_3I esken følger det med 2 stk U-tech coiler på 0.6 ohm. U-Tech vil si at coilen ser ut som U inni. Dette gjør at dampen får en lang vei å gå til tross for at coilen ikke er så lang. Den gir god smak og det skal mye til før du trekker juicen igjennom. De liker seg best på 18-23 watt. Dette er dog ikke noe du trenger å tenke på her, da batterier tenker for deg. Jeg har testet coilen både på DL (direkte lungetrekk) og MTL (munn til lunge) 0.6 colien fungerer supert til begge deler. Dog ikke megastore DL-trekk 🙂 Til denne kan du også kjøpe coiler på 1.5 ohm som da kun er til MTL. Pockex bruker samme coiler som Nautilus X

88580_aspire_aspire_pockex_pocket_aio_5Batterikapasitet på denne er 1500 mAh og tanken rommer 2 ml. Den er 1.97 cm tykk og 11.77 cm lang. En hendig størrelse å putte i veska eller lomma. Her er det bare av/på knapp. 5 trykk på, 5 trykk av. Den lyser blå ved fullt batteri, så oransje og til slutt rød. Lades via USB. Kan dampe og lade samtidig. Den har ingen luftjustering, men er såpass i trekket at den fungerer helt supert. Fungerer like bra på høy VG som på 50/50 VG/PG

aspire_pockex_pocket_aio_rs_gld-4Tankglasset er løst og sitter i en stor god gummipakning. Det er bare å tre det på. Dette løsner ikke ved påfylling av juice. Coilen skrus fast i toppen/lokket. Siden luftinntaket sittet i toppen, er det ingen fare for lekkasjer. Glasset har store vinduer som gjør det enkelt å følge med på juicenivået. Husk å ikke fylle over max merket.

Så hva syns jeg om denne? Jo…Jeg syns denne var helt genial! Jeg har brukt den hver dag i en uke nå. Både inne og ute. Jeg opplever ingen lekkasjer eller surkling. Verken på DL eller MTL. Jeg har heller ikke klart å brenne coilen ved normalt bruk. Jeg liker at jeg kan veksle mellom type trekk uten å måtte bytte coil. Og jeg liker at det bare er å fylle på hvilken juice jeg vil uten å tenke på VG/PG. Og selvsagt liker jeg at den kommer i råsa ❤ Prisen helt super også. Bare kr 269,- 😀

88580_aspire_aspire_pockex_pocket_aio_3Jeg syns dette er et knallbra startsett for en nybegynner, men den passer også for oss som har dampet en stund og ønsker en liten damper på tur. Den gir bra med damp og er super på smak.

Syns denne virket spennende, kan den kjøpes hos Friskedrag

 

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Dampvæske følger ikke med.
Tank Integrert 2 ml
Batteri Internt 1500 mAh
Fordamperhode Nautilus X U-Tech 0.6 ohm
System Integrert
Gjenger
Materiale Metall / Glass
Lading USB
Størrelse (H/D) 115 mm / 20 mm
Vekt uten væske 87 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Aspire PockeX Pocket AIO Enhet

2x U-Tech fordamperhoder 0.6 ohm

1x Micro-USB Kabel

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

 

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

4 kommentarer om “ASPIRE POCKEX POCKET AIO

      1. Ja du velger selv hvordan du trekker. Dette gjelder bare for coilene på 0.6 som følger med i pakka. Du kan faktisk ta annen hvert trekk DL og MTL uten problem.

        Liker

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: