SUAVÈ

suave-e-juice-vaporkart

Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Ismokeking Kristiansand

Det er alltid morsomt å få nye juicer og smake på. Og jeg syns det er gøy å smake. Også tenker jeg at det kanskje blir litt lettere for dere lesere å finne gode smaker når det er laget omtale av dem. Det gir dere i alle fall en pekepinn. Selvsagt er det vanskelig dette med smak. Vi liker jo alle forskjellige ting. Det er også derfor jeg i de fleste tilfeller har med meg min gode venninne Kristin når det skal smakes. Vi prøver smakene også på flere tanker, til forskjellig drikke og mat. Og gjerne over ett glass rødvin også 😛

Så over til den serien jeg skal skrive om i dag. Den har jeg fått av Ruth Elin i Kristiansand. Ja nå som jeg ikke lenger jobber for Ismokeking, kunne jeg gjøre omtaler for henne igjen 🙂

PS! Jeg har fått juiceserien i 0 mg nikotin selv om bildene viser 3 mg

Suavè blir produsert i USA. Den kommer i 60 ml flasker og har 70/30 VG/PG og har Latin Amerikanske inspirerte smaker.

se-l-2tLIBREA slightly sweet mixture of lychee and kiwi cream

Jeg er veldig glad i kiwi og jeg elsker krem, men denne ble litt for sterk i ettersmaken for meg. Litt sånn at det svir bak i halsen. Dog smaker den deilig krem på inntrekk. Så denne vil jeg si passer for en som liker det veldig sterke fruktige.

se-b-2tBRAVOA crisp, lemon-lime citrus blend with a touch of raspberry

Jeg syns vanligvis at Lemon-lime smaker blir veldig bittert og surt, men det kan jeg ikke si om denne. Dette smaker bare helt supert. Det smaker litt sommer. En deilig sitrus smak som ikke er for sterk. En liten ettersmak av bringebær. Tenker det er den som døyver lemon-lime smaken.

se-t-2tTIGREA wild mix of passion fruit and papaya blended with creamy yogurt

Denne smaker fruktig, litt søt og creamy. En velbalansert kombinasjon av gode frukter og yogurt. Den gode fruktsmaken syns jeg kommer på utpust. En forutsetning for å like denne, er selvsagt at du liker passion frukt og papaya, da disse smakene kommer tydelig frem.

se-g-2tGUAPOA Caribbean-inspired flavor of delicious guava cream with a freshly-baked pastry finish

Det er aldri gøy å slakte en smak neden om og hjem….men beklager her! Dette er helt klart en smak for Yvonne 😛 Hun elsker blokkfløyteolje og Zalo…hehe  Og dette er en blanding mellom dette og kremette roseblader. Jeg har forsøkt og forsøkt å finne noe positivt….men nei, alt som kommer er…»dette passer til Yvonne» Så jeg tenker jeg gir den til henne så kan hun si hva hun mener 🙂

se-m-2tMACHOA bold custard with a variety of subtle, tropical fruit notes

Ja hva skal jeg si om denne…..?? Er det lov å skryte en smak helt opp i skyene? Jo det syns jeg 🙂 Dette smaker nemlig bare himmelsk godt! Flaska mi på 60 ml er snart tom…hihi Dette smaker frisk, akkurat søt nok kake. En frisk, litt syrlig fruktkake ❤

Så om vi tar en liten kjapp rangering av denne serien vil jeg si Macho, Bravo, Tigre, Libre og helt nederst har vi Guapo.

Siden denne serien har 70% VG egner den seg godt til subohm og dripper.

Disse får du kjøpt hos Ismokeking Kristiansand og de koster bare kr 300,- for 60 ml. Du får de selvsagt også i butikken i Stavanger og da regner jeg med at de også finnes i Kvinesdal.

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: