JUICEOMTALE ALPLIQ

logo

Denne omtalen er laget på Dampesnappens personlige meninger. Varene er levert av Alpliq

RosenTraders Ltd eier Alpliq.bar og distribuerer produkter for Alpliq som blir produsert i Frankrike og Sveits. Varene sendes dog fra Latvia.

Et stort OBS til alle dere med allergi. Hele denne serien inneholder nøttearoma!

Jeg ble ganske forundret da BT kontaktet meg igjen. Jeg har jo skrevet en omtale for dem en gang tidligere. Jeg følte den gang at jeg slaktet dem nedom og hjem. Men jeg kom bare med min ærlige mening og det likte de tydeligvis. Så derfor var jeg spent da disse kom i posten. Denne gangen valgte jeg å få dem med 1.5 mg nikotin. Disse kommer i 50/50 PG/VG  Jeg har testet dem i en Melo II tank. Siden de har denne blandingen kan de brukes også på tanker som egner seg best for MTL (munn til lunge) Vil nok dog ikke anbefale de på tanker som krever veldig høy watt og blir veldig varme. Da er det stor fare for lekkasjer.

cafe-gourmand-in-paris-alp-liq-500x500-700x700CAFE GOURMAND IN PARIS-Peach and Hazelnut flavor.

Dette lukter nøtter med klarer linjer til sjokolade.

Smaken endrer seg helt klart ved høyere watt. På lavere watt smaker det nesten som firkløver med et hint av noe fruktig. Når jeg setter den på 39 watt kommer fersken smaken godt igjennom. da med et hint av nøtter. Dette minner rett og slett om fruktsjokolade.

Så er du på utkikk etter en fruktig sjokoladesmak, er denne helt klart å anbefale 🙂

 

ice-cream-in-rome-alp-liq-500x500-700x700ICECREAM IN ROME- Sitrus Fruits Flavor

Dette lukter bare deilig vanilje med et hint av sitrus.

Du vet den følelsen du får når du spiser dyr italiensk is…..den gode søte vaniljesmaken, som sprer seg rundt i munnen….og når du minst aner det, kommer det en deilig ettersmak av appelsin…….

Ja der har du den! Dette er som å spise dyr italiensk is med appelsinsmak ❤ Bare helt nydelig.

 

 

desert-at-home-alp-liq-500x500-700x700DESERT AT HOME- Peanut flavor

Dette lukter en herlig blanding av peanøttsmør og banan.

En ganske kompleks smak. På noen trekk smaker det karamell. På neste trekk smaker det banan og så kommer det peanøttsmørsmak. På for lav watt syns jeg det ble litt mye karamell og det svir i halsen. Men på rundt 35 var dette bare morsomt å dampe på. Jeg liker verken peanøtter eller peanøttsmør, men dette likte jeg. Morsomt at det er forskjellig smak på hvert trekk.

 

tea-time-in-london-alp-liq-500x500-700x700TEA TIME IN LONDON- Cinnamon biscuit flavor

Når jeg lukter på denne, er jeg rett i teens verden. Dette  lukter en frisk sitron/ kanelte.

Jaaaaa….her må jeg liksom finne på en masse unødvendige ord….bare sånn for å  fylle ut med tekst for at det skal passe til bilde ved siden av her…hehe

Er liksom ikke så mye annet å si om denne enn at det smaker te. En god te. En god en med smak av sitron og kanel. Produsenten mener også det skal smake kjeks….men ja ok….Jeg syns bare det smaker deilig te 🙂

night-in-new-york-alp-liq-500x500-700x700NIGHT IN NEW YORK- Whisky flavor

Ja hva skal jeg si at dette lukter da….jo vel, det må jo bli whisky det! og det liker jeg i hvert fall ikke…..

Og det smaker jaggu whisky også…bare uten den sterke alkoholen som bare svir i halsen når du svelger. Hmmm….kanskje jeg liker whisky alikeve? Jeg liker i hver fall denne…dog ikke mer enn noen trekk. Det blir fort litt vell søtt. maltsmaken kommer veldig frem samtidig som den er litt syrlig.

 

Syns du noe av dette fristet kan det kjøpes her.

Husk tollgrense på 350,- inkl frakt

Her kan du lese hva Skypumpen mener om samme serie.

 

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: