VAPORESSO TARGET MINI

target_mini_kit_by_vaporesso_color_options_1024x1024> Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag <

20160803_214244000_iosEr du på utkikk etter en liten søt mod som dekker de fleste behov? Ja da er dette noe for deg! Target Mini er så liten at du kan gjemme den i hånda, men den presterer like bra som en stor mod. Og den kommer i farger som passer til en hver smak.

Batterikapasiteten er på 1400 mAh og tanken rommer 2 ml. I pakken følger det med to coiler. 0.5 Ω for DL (direkte lungetrekk) Og 1.4 Ω for MTL (munn til lunge) Det fås også kjøpt 0.6 Ω som brukes til MTL. Husk alltid å sjekke hvilken coil som står i tanken du kjøper. Og sjekk hva den egner seg best til og hvor mange watt den trives best på. Dette sikrer at du får en bra dampeopplevelse.

kit-target-miniTanken, Gardien, rommer som sagt 2 ml og har barnesikring. Her må du først skru den lille delen som munnstykket sitter i, feil vei, med klokka (links) Deretter skrur du delen med luftjustering mot klokka. Coilen skal bare drar rett opp ved skifte. Den kommer ferdig med 0.5 Ω Denne liker seg best på 30-35 watt, full luft og DL. Ønsker du å dampe MTL ( på samme måte som du røyker) sette du i coilen på 1.4 Ω, setter watt på 10 og bytter munnstykke. Denne tanken er også lekkasjefri og har god luftjustering. Coilene til denne er keramiske. Det vil si de bruker noen trekk på å virke optimalt og de skal være mer holdbare.

Det positive med dette kittet er at det passer til alle og den er liten og hendig. Ulempen er at den har litt liten batterikapasitet når den kjøres som DL. Men det sier jo seg selv når den da må kjøres på 30-35 watt og batteriet bare er på 1400 mAh. For meg og min dampemåte holdt batteriet 2,5 tank på 30 watt. Men alt i alt kan dette kittet helt klart anbefales!

Syns du dette virket spennende, kan det kjøpes hos Friskedrag for kun kr 649,-

img_1412

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Ja, men dampvæske medfølger ikke.
Tank Vaporesso Guardian Tank 2 ml
Batteri Target Mini 1400 mAh
Fordamperhode Utskiftbart
System Variabel effekt og temperatur
Gjenger
Materiale Metall, pyrex glass
Lading USB
Størrelse uten tank (H/B/D)  58 mm / 30 mm / 24 mm
Vekt m/tank 155 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Target Mini Enhet

1x Guardian 2 ml tank

1x Fordamperhode Keramisk 0.5 Ohm

1x Fordamperhode Keramisk 1.4 Ohm

1x USB Ledning

2x Forskjellige munnstykker

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

En kommentar om “VAPORESSO TARGET MINI

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: