TØFF TID…

 

Nå har det godt 7 mnd siden jeg startet med denne bloggen og mye har skjedd siden da. Jeg fikk rask mange produkter jeg skulle skrive om, noe jeg selvsagt syns var morsomt og spennende. Men det følger også et ansvar med når det skal skriver omtaler av ting. Det tar til tider mye tid….og det har det vært knapt med i det siste.

20160722_091051000_ios

Jeg starter jo i jobb også,i Juni. Jeg er i utgangspunktet ufør, men takket ja til å prøve å jobbe i en dampebutikk i Oslo. Jeg stortrives, men jeg kjenner at det tar på. Jeg er fryktelig sliten om dagen. I tillegg til dette og bloggen, har jeg jo også tre barn, hund og samboer. Admin er jeg også, i den kuleste dampegruppa med de tøffeste damperene. Der er vi heldigvis et godt team med admins. Jeg må si de andre gjør en fantastisk flott jobb ❤

 

I sommer ble min yngste datter syk og var innlagt i 2 uker. Dette var noe som hang i lenge og det har vært mange turer til lege siden da….. Så, når vi tenker at nå ser det lyst ut og vi nyter de siste varme sommerdager, blir mannen til min beste venninne drept i en bilulykke! Hele verden stopper. Alt blir bare tåke og kaos. Hvordan skal vi fikse dette…?? Jeg stiller selvsagt opp for 20160908_180200000_ioshenne og er der døgnet rundt de første ukene. Til vi kommer oss gjennom alt som følger med begravelse og alt det der. Dette tærer mye på meg. Jeg må jo være sterk for henne. Må ta vare på henne. Jeg tror ikke det enda har gått helt opp for meg at han er borte. Jeg har ikke klart å reagere skikkelig. Og det gjør jeg nok ikke heller…. Det går bedre med henne nå. Livet må jo gå videre….

Så nå med tanke på alt som har skjedd de siste månedene, går jeg rundt og har dårlig samvittighet. Jeg har så mye jeg skulle gjort som jeg ikke har hatt kapasitet til å ta tak i. Ukene bare raser fra meg. Det er slitsomt å gå rundt med en sånn vond klump i magen hele tiden…

Derfor har jeg nå kommet frem til at jeg MÅ begynne å tenke på meg selv igjen. Jeg må selv gjøre grep som gjør at jeg får det fint med meg selv igjen.

Jepp…jeg tror jeg gjør lurt i det 😀

3 kommentarer om “TØFF TID…

  1. Du er god Nina!
    Pass på deg selv og du vet du har ett fristed på sørlandet for både deg og dine om du trenger dager av. Passer gjerne på dere en stund.
    Stor klem fra meg 😉

    Likt av 1 person

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: