JUICEOMTALE E-LIKSIR

logo-2

< Denne omtalen er basert på Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av E-liksir >

 

E-liksir er en serie norsk juice som er laget med tanke på kjente norske smaker. Den blir produsert og sendt fra England. Det er en god stund siden jeg fikk denne i posten og denne omtalen skulle vært skrevet for lenge siden. Men ting har skjedd, som en ikke rår over.  Jeg fikk denne nikotinfri. Jeg tåler jo ingen ting lenger 😛

cloudberrycream7-700x700CLUODBERRY CREAM- Multebær med krem

Både kremlukt og kremsmak kommer fort frem, men multebærsmaken blir litt kunstig. Nesten litt såpeaktig. smaker bedre ut av nesa enn av munnen. Får en tørr smak i munnen av å dampe den.

foxberrymint2-700x700FOXBERRY MINT- Tyttebær mint

Lukter helt fantastisk! Og det kan jeg love deg det smaker også 😀 Men om dette er tyttebær, er jeg ikke så sikker på. Jeg syns dette smaker rød Sharps. Deilig! Kan minne om en mild variant av Red Astaire. Anbefales 🙂

 

strawberrycreamwaffles1-700x700STRAWBERRY CREAM WAFLES- Vaffel med jordbær og krem

Dette lukter deilig jordbærmilkshake….men der stopper det…. Det smaker brent vaffel med et hint av kunstig jordbær. Får en ekkel kremete kunstig smak i nesa etterpå.

 

christmasglugg1-700x700CHRISTMAS GLUGG- Gløgg

Dette lukter en herlig blanding av gløgg og tobakk. I utgangspunktet er ikke jeg så glad i tobakksmaker, men denne var nesten litt god. Det smaker søt sigar. Ikke så sikker på om det smaker gløgg eller om denne smaken har noe med jul og gjøre. Ville heller kalt denne søt sigar.

berryberzerk2-700x700BERRY BERZERK- Bærmix

Her var det rett og slett ikke mye positivt å si…..Selv etter å ha steepet i flere mnd, smaker det bare kunstig bær. Det smaker rett og slett e-stoffer. Jeg får samme følelse som når jeg spiser svensk godis med masse sterk farge.

 

spicycaramelcappuccino2-700x700SPICEY CARAAMEL CAPPUCCINO- Karamellcappuccino

Her er det bare en ting å si……Om jeg lukker øynene og lukter og smaker på denne, er det akkurat samme smak og lukt som om jeg skulle drukket en cappuccino med karamell 😀 Nydelig!

 

menthollime2-700x700MENTHOL & LIME- Menthol og lime

Dette lukter friskt. En god mild menthol/lime/citrus. Når den dampes, har den en god kjølende effekt. Litt lite lime/citrussmak, men alt i alt en god frisk mentholjuice.

 

Dette med juicetesting er ikke lett. Vi har jo alle forskjellige preferanser på ting. Men dette er min ærlige mening. Alle er testet på dripper med 1.2 Ω og ca 40 watt. De er testet flere ganger over en lang periode.

Denne juiceserien kan du kjøpe her. Husk tollgrense på 350,- inkl frakt!

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: