ELEAF INANO STARTSETT

last ned (14)

Denne omtalen er basert på Dampesnappens personlige meninger. Varen kan kjøpes hos Friskedrag <

81983_Eleaf_Eleaf_iNano_Startsett_2Den nye trenden vi tydelig kan se, er at nå skal mye være bittelite. Og en kan trygt si at INano går inn i kategorien «bitteliten» Den er faktisk bare 6,5 cm høy og 3 cm bred. Denne blir faktisk borte, selv i en kvinnehånd 🙂 Denne er laget på samme måte som Istick Basic, bare i et krympet format. Her sitter også tanken løst oppi batteriet og virker ved en magnet som er festet under tanken. Pass på at du ikke kaster denne når du bytter tank/fordamperhode. Ja for her byttes hele den bittelille tanken på 0.8 ml når fordamperhodet på 1.2 Ω er utslitt.  Batteriet er på 650 mAh og bruker litt i overkant av 2 timer fra tomt til fulladet. 3 trykk for både å slå av og på. Tanken fylles fra toppen og der sitter også lufting. Dvs det er minimal sjanse for lekkasjer på denne.

last ned (15)Jeg ble faktisk veldig positivt overrasket over denne lille saken. Jeg var jo fra før veldig glad i Basic’n min. På den har jeg den sterke Mentholen. Og jaggu var den like god på INano! 😀 På lille Nano er det ingen mulighet til å justere luft, men jeg følte heller ikke at det var nødvendig. Det var god akkurat som den var. Her er det selvsagt heller ingen andre innstillinger du trenger å bekymre deg over. Bare sørg for at den er ladet, ha med deg juice og kanskje en reservetank/fordamper og du er klar.

images (38)Denne passer perfekt i en hver kvinnes lille sorte veske eller på innerlommen av dressen til herrene.

Egner seg kun som munn til lungetrekk! Passer for alle 😀 Jeg vil dog ikke anbefale denne som eneste damper, da tanken er liten og batterikapasitet ikke er så stor. Men som en liten ekstradamper, er denne super 🙂

 

Eleaf INano startsett kan kjøpes hos Friskedrag for kun kr 249,- og ny tank/fordamperhode koster kr 49,- og kan kjøpes her.

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Ja, men dampvæske medfølger ikke.
Tank iNano Tank 0.8 ml – 1.2 ohm
Batteri iNano enhet
Fordamperhode Ikke utskiftbart. Skifte ut tank.
System Magnet
Gjenger
Materiale Metall, pyrex glass
Lading USB
Størrelse (H/B/D)  64.5 mm / 29 mm / 19.5 mm
Vekt m/tank 61 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Eleaf iNano Enhet

1x Eleaf iNano Tank

1x USB Ledning

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

2 kommentarer om “ELEAF INANO STARTSETT

  1. Hei 🙂 Hvor tykk juice bruker du i denne? VG? PG? Jeg har en sånn søt sak, men den gurgler, forbaska irriterende da jeg liker den veldig godt. Jeg Jeg bruker 30VG/ 70PG
    Mvh Elsebeth

    Liker

    1. Hei 😊 Jeg bruker 50/50 juice i den. Det kan være at du suger for hardt. Da trekker du nemlig juicen for fort gjennom coilen og den rekker ikke å fordampe. Prøv litt lenger rolige trekk. Jeg ville også gått over til juice med 50/50 blanding. Den du har med så høy andel PG, gjør at det også fort blir surkling og lekkasjer, da juicen er så tynn 😊

      Liker

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: