EGO ONE V2

Joyetech-EGo-ONE-Mega-V2-Kit-Colors

< Denne omtalen er basert på Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag >

images (36)Ja nå har vår velkjente eGo ONE kommet i ny drakt, og i nye kule farger. Personlig syns jeg denne utgaven ser bedre ut og er enklere for oss dampere. Ikke minst er de små dumme vinduene på tanken byttet ut med to store glassflater. Dette gjør jo at det er lettere å følge med på juiceinnhold i tanken. I tillegg er fyreknappen gjort større og nå lyser hele knappen når du trykker på den. Det gjør også at det er lettere å se når den begynner å bli tom for strøm. Denne kommer også med to typer modus. Direkte utgangsmodus, altså den fyrer det coilen tåler. Eller konstant voltmodus, den fyrer med volt som er igjen på batteri ( den last ned (13)lyser oransje) Ved volt 3.3 slår den seg av. For å skifte mellom de modus, slå batteri av, 5 trykk, hold fyreknappen inne til den blinker igjen. Slå batteri på, 5 trykk.

På denne har jeg ikke opplevd noen form for lekkasje. Jeg har selvsagt passet på å alltid etterskru coilen ved juicepåfylling. Når den står natta over, spytter/ surkler den litt på de første trekka. Men dette går over av seg selv. Noe jeg ikke likte med denne versjonen er at det er vanskelig å se om lufta er åpen eller igjen. Og med teflonhjernen som jeg har, må jeg vri og suge for å finne det ut 😀 På lukket, er den helt lukket og på åpen, gir den masse luft.

I pakken følger det med de nye CL Pure Cotton coil på 0.5 Ω og 1.0 Ω Noe som gjør at denne passer perfekt både til nybegynner og viderekommende.

Lades med USB øverst. Som versjon 1, kommer denne i 3 str. 1500 mAh, 2200 mAh og 2300 mAh De to små kommer med 2 ml tank og er 19mm tykke og den store, Mega, kommer med 4 ml tank og er 22mm tykk.

 

joyetech-ego-one-v2-1500vs2200

eGo One V2 til kr 319,- finner du her.

eGo ONE XL V2 til kr 329,- finner du her

eGo ONE MEGA V2 til kr 359,- finner du her

Min konklusjon er at dette er en liten og nett sak som passer i lomma på tur! Like god til nybegynner som til en som har dampet en stund 🙂 Jeg syns den gir best smak og mest damp når den står i direkte utgangsmode ( den lyser hvit og følger coilen)

Takk til Friskedrag!

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: