KANGERTECH PROTANK 4

kanger-protank-4-3

< Denne omtalen er laget på Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag >

images (35)Her har sannelig Kangertech gjort noe bra! Subtank i ny utforming. Med kermaisk coil, enkel toppfylling og forbedret utseende på tank og hele 5 ml kapasitet. Jeg blir rett og slett bare glad av å bruke denne. Den er super på smak og gir masse damp. Ikke hadde den denne nycoilsmaken heller. Noe jeg syns har vært et problem med coilene til Kangertech. Den har også fått luftjustering i dripptippen. I pakken ligger den også en vanlig coil på 1.5 Ω og RBA del (selvbyggercoil). Dette gjør at denne tanken passer alle! Den har nå fått mer stål og mindre glass. Noe som selvsagt gjør selve tanken mer holdbar. Mindre glass som kan knuses. For påfylling, er det bare å løfte opp toppen, vri og fylle i et stort deilig hull 😀 Vri igjen og klem sammen.Full tank….tut og kjør. Coilbytte skjer fra bunnen. Husk å fukte coil ved bytte til ny og la trekke noen minutter før bruk. RBA delen på denne er også ny. Den kommer med dual claptoncoil. Super smak og god å bygge på.

Kangertech-Protank-4-E-liquid-fill-hole-Vape-2-News Kangertech-Protank-4-Drip-Tip-Vape-2-Newskanger-protank-4-7kanger_protank_4_evolved_grande

 

Jeg kunne selvsagt sitti her å babla i vei om ditt og datt med denne tanken…..men det gidder jeg ikke! Det er rett og slett bare en ting å si….Denne er helt super! Jeg har ingen ting å klage på. Ikke lekker det, det er ikke no klin ved påfylling, coilene tåler det jeg forventer at de skal og det smaker supert. Jeg fyrer av på 45 watt på 0.5 Ω , bare smiler og er glad ❤ I’m in løøøøøøøve ❤

kanger_protank-4_1

Om denne står på din ønskeliste også….kan den enkelt kjøpes hos Friskedrag for kun kr. 349,- 😀

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: