KAMRY K-1000 PLUSS

images (31)

< Denne omtalen er laget på Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Kristiansand Damputstyr. >

images (30)Her har vi pipa som får en gutt til å se ut som en mann! Utseendemessig er denne bare helt nydelig. Ligger også veldig godt i hånda, selv for oss jenter. Den ser ut som den er laget av tre, noe den dog ikke er. Dripptippen er også treimitert. Utformingen på dripptippen gjør at dampen ikke blir varm. Helt optimalt, syns jeg den burde hatt en liten knekk på enden. Men det fungerer helt greit som det er. Tanken som sitter på, er en Kamry X6 pluss på 3,5 ml og den kommer med 2 stk 0.5 Ω coiler. Den har gode luftjusteringsmuligheter, noe som gjør at den kan brukes både som MTL (munn til lunge) og DL (direkte lungetrekk) images (33)Jeg har testen den med flere typer e-juice, også max VG. Den håndtere dette helt fint på lange DL-trekk 🙂 Tanken har bunnfylling. Personlig syns jeg påfyllingshullene er litt trange, men med dråpeflaske er ikke dette noe problem.  Jeg syns den gir masse god smak og mer enn nok damp. Batteriet har en kapasitet på 1100 mAh og gir konstant 30 watt. Forbedringen fra forgjengeren, er at fyreknappen oppå er ledlys. Dvs du ikke er i tvil om du fyrer eller ikke 🙂 Lades via USB. Nytt er også utformingen av pipa. Den er nå flat under. Dette gjør at du uten problem kan sette den fra deg på bordet. Den står støtt og godt.

images (34)Min konklusjon er at den passer alle, både nybegynner og viderekommende 🙂 Denne pipa er rett og slett bare vakker ❤ Jeg mener jo enhver mannlig damper med respekt for seg selv, burde ha slik som denne 😀 Den ser clasy ut!

Skulle dette friste, kan den kjøpes hos Kristiansand Damputstyr for kr 650,-

 

 

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Ja, men dampvæske medfølger ikke.
Tank Kamry X6 Plus 3.5 ml
Batteri Internt 1100 mAh, maks 15 A.
Fordamperhode Utskiftbart, 2 stk. på 0.5 ohm medfølger
System E-pipe
Gjenger 510
Materiale Metall, glass, plast
Lading USB
Størrelse m/Tank og munnstykke (H/B/L)  56 mm / 28 mm / 142 mm
Vekt m/tank 129 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Kamry K1000 Plus E-pipe

1x Kamry X6 Plus 3.5 ml tank

2x Fordamperhoder 0.5 Ohm

1x Munnstykke

1x USB Kabel

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

images (32)

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: