NAUTILUS X

aspire_nautilus_x_sub_ohm_tank

Denne omtalen er laget på Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag.

13277733_1332877220060436_1217601592_nHar du sett på makan så søt ❤ Her kommer en bitteliten nyhet fra Aspire. Etterfølgeren til det Nautet vi kjenner fra før. Dette er til nå, den søteste tanken med ferdig coil jeg har sett! Den kommer også med en ny type coil. En u-tech coil. Dvs juicekanalen inni går i en U opp til dripptippen. Da får den god tid til å varme opp juicen og gir en god smak på høy watt uten å bli brent. Denne er også lekkasjefri og er på 2 ml, så den er innenfor når det kommer TPD (EU,s tobakksdirektivs nye forslag til regler innenfor damping)                                                                               Super aPHjTyZenkel påfylling fra toppen og med god luftjustering på toppen. Kan stilles fra veldig åpen til helt tett. Enklere kan det ikke bli 🙂 Coilen som følger med er på 1.5Ω og har et bruksområde  fra 14 til 22 watt. Jeg liker den best på 20 watt. Da får jeg masse smak og passe masse damp. I følge produsent egner denne seg best til MTL (munn til lungetrekk) Men den kan fint brukes på DL (direkte lungetrekk) også. Dog ikke kjempelange trekk! Jeg har faktisk virkelig fått kjørt den, da jeg ved en feiltagelse hadde glemt å skru ned watt etter bruk av annen tank. Jeg kjørte avgårde på 32 watt og DL!!!! Satt images (29)faktisk å dampet i ca 10 min før jeg sjekket display…..hehe… satt bare å tenkte at den ble da veldig varm da. Og det er kanskje ikke så rart….Men den tålte det 🙂 Jeg bruker fremdeles samme coil, riktig nok nå på 20 watt.

Min konklusjon på denne er at den passer til alle typer dampere. Rett og slett en lækker liten sak 🙂

Denne kan kjøpe hos Friskedrag for 299,- Husk ekstra fordamperhoder.

Teknisk informasjon:

Kapasitet 2 ml
Motstand U-Tech 1.5 Ohm (14-22 Watt)
Utskiftbart Fordamperhode Ja
Fordampersystem Utskiftbart
Materiale Rustfritt stål, Pyrex glass
Gjenger 510
Driptip (H/D) 10 mm / 7.5 mm
Størrelse (høyde med munnstykke / diameter) 40 mm / 22 mm
Vekt 58 gr
Sett / Kit forpakning Ja
Passer til alle våre batterier? Batterier og enheter som kan levere fra 14 watt og oppover
Innhold i pakken 1x Aspire Nautilus X Tank

2x U-Tech fordamperhoder 1.5 ohm (kanthal)

1x Ekstra glass

4x Bruksanvisning – NB. Engelsk

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

2 kommentarer om “NAUTILUS X

 1. Heisann, ser du damper i vei på 20 watt, hvilken ejuice bruker du? Ingen av de jeg har prøvd funker noe særlig over 15 watt uten å smake brent med denne, selv med ny coil.. Damper mest juice med 0-6mg nikotin og ikke tobakksmaker.

  Liker

  1. Hei Thomas 😊
   Jeg har brukt både Cloud Craft, som er en Max VG og Mystic Juice 50/50 på denne. Den blir ikke brent på noen av dem. Jeg har kjører på både små lungetrekk og vanlige munn til lungetrekk. Kan det være at du suger for hardt?

   Liker

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: