CERAVAPE CERABIS

thOPSLJKNI

 Denne omtalen er laget på Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert av Friskedrag

For meg var dette merket helt ukjent, så her måtte det litt googling til. Om du trykker her, finner du informasjon om selskapet som lager disse tankene 🙂

ceravape_cerabis_ceramic_fig-2-400x284Dette er en tank med 100% kermaisk coil/fordamperhode. Altså ingen bomull. I følge produsent skal den holde 24 ganger lenger enn en vanlig coil med bomull. Om den begynner å bli dårlig, gi brent smak, er det bare å skylle den i varmt vann, skru den i tanken igjen og tørr brenne den litt. Vi snakker å holde fyreknappen inne i noen sekunder om gangen. Da er den god som gull igjen. Jeg har selvsagt forsøkt dette….og det virker 😀 Keramiske coiler tåler også mer varme. Jeg har kjørt coilen på 0.9 Ω på 40-45 watt og 0.5 Ω på ca 50 watt. Den gir en god smak og maaaaasse damp og rommer hele 4 ml. Tanken har også en åpne/stenge th8HCA19TSfunksjon. Du skyver bare tanken fra hverandre for å bruke og lukker/stenger ved å trykke sammen. Den har også juicekontroll. Bare å vri på glasset for å justere. Ulempen er at glass delen er litt liten så jeg måtte følge med for å se hvor lite juice som er igjen. Fordel igjen med keramisk er at den ikke brenner seg om du skulle dampe den tom. Enkel påfylling fra toppen. Husk å «lukke» tanken før påfylling! Veldig bra luft gjennomstrømming. Jeg måtte faktisk stenge den halvveis ved bruk, og jeg liker det luftig 😛 Coilbytte skjer fra bunnen. Skru opp og dra coil ut. Tanken er tett selv om coil tas ut.

Min konklusjon på denne etter å ha brukt den en stund, er at den gir veldig god smak og masse damp. Ingen problemer med lekkasjer eller surkling og den passer for en damper som liker mye av alt. Passer kun til DL ( direkte lungetrekk)

Tanken kan kjøpes hos Friskedrag for kr 349,-

Kapasitet 4 ml
Motstand 0.4-  ø.-0.5 ohm eller 0.8-0.9 ohm (medfølger)
Utskiftbart Fordamperhode Ja
Fordampersystem Utskiftbart keramisk fordamperhode
Materiale Rustfritt stål, Pyrex glass
Gjenger 510
Driptip 510, utskiftbar
Størrelse (høyde med munnstykke / diameter) 63 mm / 23 mm
Vekt 58 gr
Sett / Kit forpakning Ja
Passer til alle våre batterier? Batterier og enheter med støtte ned til 0.8 ohm
Innhold i pakken 1x Ceravape Cerabis Tank

1x Fordamperhode 0.4-0.5 Ohm

1x Fordamperhode 0.8-0.9 Ohm

1x Pakninger

4x Bruksanvisning – NB. Engelsk

 

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: