GEEK VAPE GRIFFIN 25

last ned (12)

Denne omtalen er laget på Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert vederlagsfritt av Dragedamp og har ingen kommersiell verdi <

geekvape-griffin-25-rta-ceramic-blockDet er en stund siden jeg fikk denne i posten. Men da dette er en RTA ( selvbyggertank) trenger den litt tid på testing. Den kom ferdig coilet fra Jonathan med et bygg på 0,24 ohm Transformer kanthal wire. Veldig bra coil med masse smak og mye damp. Bomullen som er brukt under hele testen kommer fra Fiber Freaks. Sammen med tanken fikk jeg også tre rør med wire. Nevnt som alt satt i, Clapton Eagle Wire og Clapton Stainless Wire. Favoritten ble Clapton Eagle ❤ Helt rå på smak!  Alle er testet både som singel og dual coil. Ceramic block for singelcoil.

9d5060b4ee1c2bbe30bc6dd0849cf9acJeg liker virkelig dekket på denne. Et velocity dekk. Det er god plass å bygge på og det er enkelt å legge bomullen på plass. Husk bare å skru av den lille o-ringen nederst før du setter i gang. Legg så bomullen ned i kanalene, skru på ringen og klipp av. Pass på at de ikke er for lange. Jeg følte det var best å løfte coilen ganske høyt opp. Selvfølgelig viktig at den ikke treffer kanter noen sted. Jeg har nå brukt denne daglig i snart 3 uker uten lekkasjer av noe slag. Og den er coilet om og byttet bomull på mange ganger.

12321113_1039621669401488_6446990248673881612_nDen har enkel juicekontrol som helt klart er lur å stenge ved juicepåfylling….hehe  Bare å vri glasset. Du merker fort om du glemmer å stenge den….da kan juicen renne ut gjennom luftingen. Den kommer også med superfin toppfylling 🙂 Tanken tar hele 6 ml juice!

Jeg finner rett og slett ikke noe negativt å si om denne. Den kommer i 2 varianter. Både med og uten luftjustering under dripptippen, og også i 2 farger. Sort og sølv. Ny pipetopp med luftig kan kjøpes separat. Dette er helt klart en tank for den avanserte. Her må alt bygges fra bunnen. Ingen ting for en nybegynner som ikke kan lage coiler selv. Min konklusjon er at dette er knallgod RTA for den avanserte damper som liker å bygge selv 🙂

Denne kan du kjøpe ved å sende Jonathan på Dragedamp en melding eller ta en tur innom butikken på Hamar.

 

 

geek-vape-griffin-25-rta-topairflow-selbstwickel-verdampferPackage Contents:

 • 1 x Griffin 25 RTA
 • 14 x Spare O-Rings
 • 1 x 510 Drip Tip Adapter
 • 1 x  Replacement Glass
 • 1 x  Allen Key
 • 4 x  Allen Screws
 • 2 x Ceramic Block (1 Pre-Installed)

 

 • Dimensions:
  • 48.5*25mm (Standard Version)
  • 54.4*25mm (Top Airflow Version)
 • Tank Capacity:
  • 6.2mL (Standard Version)
  • 6.0mL (Top Airflow Version)
 • Large Velocity Style Build Deck
 • Top Fill Method
 • Delrin Wide Bore Drip Tip
 • Stainless Steel Construction
 • Silica Glass Tank (High Temp Resistant & Acid Resistant)
 • PEEK Insulators
 • Gold Plated 510 Pin
 • Adjustable Airflow

 

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: